Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine bi oyunlar dönüyor belli.Gökhan'ı istersin adam birden mafya olur.Olcan'ı istersin ama o seni degil kücük bir takım olan Bjk'yi ister.Oyunlar,senaryolar...

aynen.

olay budur.

isin asil uzucu tarafida taraftarimizin bu numaralari yemesi. adamlar 30 senedir ayni taktigi yapiyorlar ve bizim taraftarda yiyiyor.

o kadar cok ornegi var ki bunun. transferler, arda, melo, etc.

azizin parali askerleri yapiyor yalan haberleri sonra bizim elemanlar geliyor burda ardaya olcana filan saydiriyor.

Maalesef katılıyorum.

2010-2011 sezonu öncesinden sonra ilk defa karamsar düşünüyorum.

Çöp olmasını istemiyorlarsa kaliteli adamlar almalılar.Ama öyle olacağına benzemiyor.Başkan'ın gelişinden beridir ilk defa bir halt olmayacağını duygusuna kapılıyorum senin gibi.

Denizli gelse mevlutu tarigi ishaki olcan bide adam akilli bir yabanci stoperle sampiyon yapar bizi.

Luce falan hikaye denizli gelse 11/12 terin doneminde oldugu gibi takim oyunuyla ligi domine ederiz.

Mancini'nin istediği sert stoperi alsak bari. Çöp oyuncular alacaksak defansımız iyi olsun bari. Gol yemeyelimde atarız diyelim.

Olcan'ı koyarsak Sola'da iyi bir kanat ortada Sneijder forvette Burak'la bir şekilde gol buluruz.

Geride kalan sezonda Sportif Direktörlük görevine Tomas Ujfalusi’yi getiren Aysal, aylık 20 bin Euro ücret karşılığında görev yapan eski kaptanlarıyla yolları ayıracak.

Italyan hoca ile fikrini paylaştıktan sonra Ünal Aysal, Erdal Keser’in yeni görevine getirildiğini duyuracak.

Denizli lig de şampiyon yapar ama luce hem ligde hem CL de derece yapar kıvırcık saçlarına kurban onun..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Forum kimi beğenmiyorsa olmuyor abi binlerce örneği var burda.. Kim milyoner olmak isterde ki seyirci jokeri gibiyiz vala %90 tutuyor ... O yüzden diyorum ki yol yakınken az yara ile sıyrılmışken şu mancini gitsin bu takımdan olmaz abi olmaz .. O chalsea maçında oynadığımız topu ben 30 yıldır görmedim lig bi tarafa ama bu adamla CL de madara oluruz ...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Süper Lig'i Sivasspor formasıyla gol kralı olarak bitiren Aatif'e 4 milyon euro'luk teklif yapan St.Etienne'in bu teklifine olumlu cevap alması durumunda, Mevlüt Erdinç'i sarı- kırmızılı takıma satabileceği bildirildi.

Geride kalan sezonda Sportif Direktörlük görevine Tomas Ujfalusi’yi getiren Aysal, aylık 20 bin Euro ücret karşılığında görev yapan eski kaptanlarıyla yolları ayıracak.

Italyan hoca ile fikrini paylaştıktan sonra Ünal Aysal, Erdal Keser’in yeni görevine getirildiğini duyuracak.

Ünal Ayal kendisi canlı yayında o pozisyonda ben olacağım yani o pozisyonu doldurmayacağım dedi. Herhalde Ujfa da antrenör olmasın için getirildi belki lisans sorunu vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt