Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kestirme yoldan sampiyon olmak istiyorsak denizli gelmeli,tabi manchini kalmayacaksa

Forum kimi beğenmiyorsa olmuyor abi binlerce örneği var burda.. Kim milyoner olmak isterde ki seyirci jokeri gibiyiz vala %90 tutuyor ... O yüzden diyorum ki yol yakınken az yara ile sıyrılmışken şu mancini gitsin bu takımdan olmaz abi olmaz .. O chalsea maçında oynadığımız topu ben 30 yıldır görmedim lig bi tarafa ama bu adamla CL de madara oluruz ...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Forum degil daha cok forumun bilirkisileri diyelm biz ona.. is isten gectikden sora 100de 90 olsa ne yazar

w.bremen forumuna sallayip duruyorsunuzda once su forumun haline bir bakin,s.ozturk mali isimize yarar diyenmi istersin,yalcin iyi stoper oldugunu soyleyenmi istersin,mancini gitsin m.denizli gelsin diyen insani futboldan sogutacak yorumlarmi ararsin,bize forvet lazim degil diyip umut-burak ikilisinin yeterligi oldugunu soyleyip baya ciddi yorum yazdigina inanan futbol cahillerimi vsvsvs saymakla bitmez,nedir lan bu,birde bu kafalar yonetime vizyonsuz diye laf atar,ulan sizin viyzyonunuz buysa tukururum oyle vizyona

Forum kimi beğenmiyorsa olmuyor abi binlerce örneği var burda.. Kim milyoner olmak isterde ki seyirci jokeri gibiyiz vala %90 tutuyor ... O yüzden diyorum ki yol yakınken az yara ile sıyrılmışken şu mancini gitsin bu takımdan olmaz abi olmaz .. O chalsea maçında oynadığımız topu ben 30 yıldır görmedim lig bi tarafa ama bu adamla CL de madara oluruz ...

adam geldiginde cl de ilk macinda kamyonla gol yemis bir takim aldi,real-juvenin oldugu gruptan cikardi acayip madara etmis bizi cl de

adam geldiginde cl de ilk macinda kamyonla gol yemis bir takim aldi,real-juvenin oldugu gruptan cikardi acayip madara etmis bizi cl de

Kamyonla gol atan takım önüne gelene aynı şeyi yaptı zaten kupayıda aldı sonun da.. Sneijder gibi bi adamımız olmasa hiç birini yapamazdık .. Devre arası 20m para harcayıp 15 tane adam alıp Semihi sağ bek sabriyi sol bek oynatan adamı savunma bana..

Kamyonla gol atan takım önüne gelene aynı şeyi yaptı zaten kupayıda aldı sonun da.. Sneijder gibi bi adamımız olmasa hiç birini yapamazdık .. Devre arası 20m para harcayıp 15 tane adam alıp Semihi sağ bek sabriyi sol bek oynatan adamı savunma bana..

sneijder olmaza hicbirini yapamazdik dedigin adami eski t.direktorun ft istemiyordu sistemini bozuyormus.ft kalsaydi sneijder su an kendine yeni takimini coktan bulmustu

sneijder olmaza hicbirini yapamazdik dedigin adami eski t.direktorun ft istemiyordu sistemini bozuyormus.ft kalsaydi sneijder su an kendine yeni takimini coktan bulmustu

Terimden banane satılıcılarla işimiz yok.. Ben mancinin bu takıma hiç bir katkı vereceğine inanmıyorum .. Sneijder i sanki sol kanatda oynararak çok mu verim aldı zannediyorsun bu adamla olmaz arkadaş olmaz!

Mancini zu tottenham olayını bu gün tvde izledim ama kaynağı tam hatırlamıyom. Teknik direktör olarak değil sportif direktör olarak diyodu.. ya trt spor yada ntv spor'da

Terimden banane satılıcılarla işimiz yok.. Ben mancinin bu takıma hiç bir katkı vereceğine inanmıyorum .. Sneijder i sanki sol kanatda oynararak çok mu verim aldı zannediyorsun bu adamla olmaz arkadaş olmaz!

yav olmaz diyorsun al su kadroya getir mourinhoyu bakalim nekadar top oynuyorsun gorelim.kadron neki neyin futbolunu bekliyorsun.devre arasi telles disinda mancininin istedigi hangi transfer yapilmis.hangi yerli futbolcumuz nekadar top oynamiski,kendileri bile itiraf etti selcuk-burak ft gidince duygusal olarak cok etkilendik vsvs.bu yabanci kisitlamasinda kimi getirirsen getir bu bes para etmez turk futbolcularla bir adim ileri gidemezsin kimi getirsen getir

Mancini zu tottenham olayını bu gün tvde izledim ama kaynağı tam hatırlamıyom. Teknik direktör olarak değil sportif direktör olarak diyodu.. ya trt spor yada ntv spor'da

Onu kim soylemisse bilki kafasi bombos.. ( Mancini ve sportif direktor, inandinmi?) :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt