Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli oyuncu olarak kimi alacağımız hakkında hiçbir fikrim yok ama yabancı olarak (5 yabancıyı gönderebilirsek) Balanta (Rhodolfo) + Ben Arfa olur gibi geliyor. Tabi bana kalırsa stoper + Doumbia olması lazım ama görünen Hatem Ben Arfa bize çok yakın.

Mancini 100% kaliyor.

Mandzukic de ayriliyor.

(Resmi aciklamalar..)

Muslera'nın satılma ihtimali bana kalırsa sıfır. Çünkü Olcan'ı bile alamadığımız Trabzonspor'dan Onur'u alacak paramız yok.

Muslera 20-25'ten assagi satilmamalihatta mumkunse hic gitmesin. Yillar sonra adam gibi kalecimiz oldu. Muslera cl kalecisi, cl'de tur getirir. Onur ise cl'de patlar ancak lig'de basarili olur (volkan ayisi gibi).

Muslera kendiliginden gitmek istemedigi sürece satilmamali. Hele atletico'ya hic satilmamalicunku onlarin parasi yetmez nando'yu almaya. Arda transferindeki gibi 8545683 takside bölerler bonservisi. Ne anladim bu isten?

Ustelik onur'u almak istesek (ts vermez zaten) en az 10 milyon isterler.

Yabancilari satmak yerine yabanci sinirlamayi kaldirtmak icin pres yapsinlar!

Bir senelik sözleşmesi kalmış Olcan'ı alamıyoruz daha, Onur'u hiç alamayız.

Sen Muslera'yı diyelim ki satıyorsun, ne kadar yükseğe satarsan, Trabzon da o kadar arttıracak zaten fiyatını Onur'un öyle bir durumda. Almak zorunda kalacaksın çünkü. Ayrıca öyle bir satıştan gelecek de olsa Onur'un parası, yine vermez yönetim 10 milyon Euro falan yerli bir kaleciye.

Muslera'yı satıp Onur'u alma işi anca FM'de falan olur.

O yüzden Nando kalır, yolumuza devam ederiz.

SARI KIRMIZI HABER @SARI_KIRMIZIbiz · 13 dk.

Mancini, İtalyan basınına PSG'li Alex ve Seydou Keita iele ilgilendiğimizi ama transferlerin gerçekleşmediğini açıklamış.

SARI KIRMIZI HABER @SARI_KIRMIZIbiz · 19 dk.

FABIO QUAGLIARELLA zu Galatasaray?

SARI KIRMIZI HABER @SARI_KIRMIZIbiz · 27 dk.

#BOMBA İtalyanlar Galatasaray'ın Quagliarella ile ilgilendiğini yazıyor. Mancini'de onaylamış.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Göksel Uzunoglu® ‏@10Goeki 1 dk.

Galatasaray'in transfer gündeminde olan CSKA Moskova'li Seydou Doumbia Rusya liginde yilin futbolcusu seçildi.

NOT : Sayın renktaşlarım Trabzonspor'un Onur için 9 Mn € istediğini ve bu fiyatı bizim fazla bulup çekildiğimizi Ünal Aysal açıklamıştı bir kaynağa diye hatırlıyorum.

Futbol Gundemi ‏@FutbolGundemi 2 dk.

Roberto Mancini: "Quagliarella’yı çok beğeniyorum. Çok yetenekli bir oyuncu. Astori ile ise Ocak ayında ilgilenmiştik.."(La Gazzetta)

Mandzukic kesin ayrılacak.

Göksel Uzunoglu® @10Goeki · 5 dk.

Mandzukic Bayern Münih'in kendisine yaptigi kontrat uzatma teklifini reddettigini ve kulüpten ayrilmak istedigini resmen yöneticilere iletti

Göksel Uzunoglu® @10Goeki · 7 dk.

Mario Mandzukic Pep Guardiola'nin oynattigi futbol tarzi kendi tarzi ile birlestiremedigini ve mutsuz oldugunu söyledi.

Göksel Uzunoglu® @10Goeki · 16 dk.

Mario Mandzukic Hirvat basinin haberlerine göre Bayern Münih'ten ayrilmak üzere.

SARI KIRMIZI HABER @SARI_KIRMIZIbiz · 13 dk.

Mancini, İtalyan basınına PSG'li Alex ve Seydou Keita iele ilgilendiğimizi ama transferlerin gerçekleşmediğini açıklamış.

SARI KIRMIZI HABER @SARI_KIRMIZIbiz · 19 dk.

FABIO QUAGLIARELLA zu Galatasaray?

SARI KIRMIZI HABER @SARI_KIRMIZIbiz · 27 dk.

#BOMBA İtalyanlar Galatasaray'ın Quagliarella ile ilgilendiğini yazıyor. Mancini'de onaylamış.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Göksel Uzunoglu® ‏@10Goeki 1 dk.

Galatasaray'in transfer gündeminde olan CSKA Moskova'li Seydou Doumbia Rusya liginde yilin futbolcusu seçildi.

NOT : Sayın renktaşlarım Trabzonspor'un Onur için 9 Mn € istediğini ve bu fiyatı bizim fazla bulup çekildiğimizi Ünal Aysal açıklamıştı bir kaynağa diye hatırlıyorum.

Yalanlanmayan röportajda vardı öyle bir şey, doğru.

Cristina aquileramı bu

lavezzi harici yalan bana gore, lig bitince srfaydin ilk lavezzi mesaji atmisti ekside simdide gazeteler yazmaya basladi . tam ihtiyacimiz olan bir adam umarim alinir..

lavezzi = faul le bile durdurulamayan adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt