Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Uçan Roma'da.

De Marke ‏@demarkesports 2 dk.

Roma kulübü Salih Uçan transferi için Fenerbahçe ile 8 milyon euroya anlaştığını açıkladı. (La Repubblica)

Uzun vadede Türkiye'ye döndüğünde , Galatasaraylı Salih'in , parçalı forma giyeceğine inancım tam İnşallah kendisini orada çok geliştirir.

Mancinin GDS röportajini okudum. 4 oyuncuya ihtiyaci olduğunu söylüyor(defans oyuncusu,kanatlar ve bir forvet)

Quagliarellayi Manciniye soruyorlar. İnsigne ve İmmobileyi de begendiğini söylüyor.

Lavezziyi çok istiyor Mancini lakin Psg bırakmıyor ve bence Lavezzide gönülsüz

Salih Uçan Roma'da.

Roma kulübü Salih Uçan transferi için Fenerbahçe ile 8 milyon euroya anlaştığını açıkladı. (La Repubblica)

Uzun vadede Türkiye'ye döndüğünde , Galatasaraylı Salih'in , parçalı forma giyeceğine inancım tam İnşallah kendisini orada çok geliştirir.

Bizim basin 10-15 milyondan bahsetmiyor muydu? 8 milyon neredeyse yarisi yahu... :D

Bize Santrafor degil Kanatlardan içeri kat eden. Forvet lazım. Öbür türlü Bir santrafor alırsak Burak veya gelecek adam kanada gidecek 10 kişi oynayacagız. Bu yüzden Lavezzi ilk istedigimiz adam benim ve Mancininin. Ama parayı başkan veriyor tabi.

Bize Santrafor degil Kanatlardan içeri kat eden. Forvet lazım. Öbür türlü Bir santrafor alırsak Burak veya gelecek adam kanada gidecek 10 kişi oynayacagız. Bu yüzden Lavezzi ilk istedigimiz adam benim ve Mancininin. Ama parayı başkan veriyor tabi.

Sen istiyorsan hayırlı olsun bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bağımsız GS Haber @GsHaber24 · 2 sa.

Dany transferi için Karabükspor ile Perşembe günü resmi görüşme yapılacak.

Mevlüt transferinde kullanılmasından yanayım ancak Mevlüt transferinde kullanamayacaksak da Fransa'ya 2 - 3 Mn € gibi bir fiyata göndermeye çalışalım.

Saint Etienne istemiyorki Danyi :D Keşke öyle olsa.

Sıcak baktığı yönünde haber kaynaklarında ki durum.

dogruysa gayet iyi para

10-15 Mn €'dan bahsediliyordu hocam ondan biraz az geldi gözümüze ancak 8 Mn €'da fena para değil fakat Salih'in şuan ki oyunu 8 Mn € etmez ancak potansiyeli rahatlıkla 8 Mn € eder uzun vadede Avrupa'da kendisini geliştirip , Türkiye'de ki gerçek yuvasına , parçalı formayı giymek için gelmesi dileğiyle.

Salih Uçan Roma'da.

Salih Uçan için bu paraların verilmesini ben anlamıyorum. Roma bu adamda ne potansiyel gördü bilmiyorum ama ben salihin çok fazla ileri gidebileceğini sanmıyorum. FB karlı bir iş yapıyor. Türk futbolcusu 20sinde ne ise 30un da da o işte (istisnalar hariç). Tamam teknik ve oyun zekası çok iyi ama hız, çeviklik ve kuvvet olarak çok kötü bir oyuncu. bu özellikleri zamanla ne kadar gelişir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt