Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
agger-1700000578-800_468x2861.jpg

77270.jpg

yunus-malli.jpg

Süha nerde bu aralar burak Yılmazla tatile mi cıktı :-(

Ne istediğini bilmeyen kulüp gibiyiz başkan öncelik yerli diyor Balotelli yi Mancini kabul etmedi diyor Mancini kronik yabancı stoper Rhodolfo Astori diyor başkan yabancı forvet almıyacaz diyor Şükrü Ergün Çilek golcü gelecek diyor Emir iyi bir golcü gelecek diyor başkan kadromuz ligin üzerinde fazla transfer beklemeyin diyor Mancini bu kadroy ben kurmadım diyor başkan Mancini gidebilir diyor karma karışık işler.

Birinci Transfer ve Tescil Dönemi yarın başlıyor

2014 - 2015 futbol sezonunda Birinci Transfer ve Tescil Dönemi 10 Haziran 2014 Salı günü başlayacak. Transfer Dönemi, FIFA kuralları gereği 12 hafta (84 gün) sürecek ve 1 Eylül 2014 Pazartesi günü sona erecek.

İkinci Transfer ve Tescil Dönemi de 6 Ocak 2015 tarihinde başlayıp yine FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ve 2 Şubat 2015'te sona erecek.

Kap

Daniel Agger

Olcan Adın

Mevlüt Erdinç

Xherdan Shaqiri-Kiralık

bitir transferi ama nerede.

Transfer nöbeti eski hızında değil artık. Bunun en büyük sebebi yabancı sınırı bence.

Mandzukic-Arsenal flörtü gündemde. Balotelliden elini çeker Arsenal bu transfer olursa.

Olcan da giderse bu yönetim artik yerli transferi falan yapmasin, direk ligden cekilsin... Nedir bu böyle!

Nasil bir kadro kurmayi düsünüyorlar acaba 5 yabanciyla??

Salih Uçan için bu paraların verilmesini ben anlamıyorum. Roma bu adamda ne potansiyel gördü bilmiyorum ama ben salihin çok fazla ileri gidebileceğini sanmıyorum. FB karlı bir iş yapıyor. Türk futbolcusu 20sinde ne ise 30un da da o işte (istisnalar hariç). Tamam teknik ve oyun zekası çok iyi ama hız, çeviklik ve kuvvet olarak çok kötü bir oyuncu. bu özellikleri zamanla ne kadar gelişir?

Salih Uçan'ın potansiyeline veriliyor Roma tarafından bu para zaten , Salih birçok Türk oyuncuya göre teknik ve oyun zekası olarak mental olarak çok daha ilerde ve sayılı potansiyellerden , fiziki olarak sıkıntıları var ancak onuda Avrupa'da ki antrenman sistemi ve çalışma programları dahilinde rahatlıkla çözebiliyorlar , Arda Turan örneğini hepimiz çok iyi biliyoruz buradayken ne durumdaydı , oraya gidince ne duruma geldi yada genç oyuncularına nasıl fizik , kondisyon vs. gerekli yüklemelerde bulunuyorlar bunları biliyoruz birçok örneği mevcut. Salih'in önü bence açık , İnşallah bir gün Türkiye'ye memleketine döndüğü zaman gerçek yuvasına da dönecek parçalı forması ile.

Hani 15 m euro + sonraki satıştan % 50 ydi :eek:

Fenerbahçeli yandaş basının abartmasından ibaret olduğu çok belliydi.

Olcan da giderse bu yönetim artik yerli transferi falan yapmasin, direk ligden cekilsin... Nedir bu böyle!

Nasil bir kadro kurmayi düsünüyorlar acaba 5 yabanciyla??

Ne yapalım Murat 1 sene sözleşmesi kalmış 29 yaşındaki adama 5 milyon Euro mu verelim ? Ben de isterim Olcan'ı ama Beşiktaş bu parasızlıkta 5 milyon euro veriyorlarsa elden ne gelir ?

En iyisi gurbetçi kanat oyuncusu bulalım ucuzundan 2-3 tane zaten Endoğan var,işimizi görsün yabancı sınırı kalkana kadar zaten son sene bu yabancı sınırında...

Ceyhun'un sözleşmesi bitti gözün aydın :D Cidden kadro cok şiş 14 15 adam gondermek lazim nerdeyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt