Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ntv'de altyazı geçti.

mancini ve başkan görüşmüş.

mancini 2 yıl daha sözleşmem var seneye de takımın başındayım demiş.

Başkan trabzon olcan için çokfazla para istiyor ısrarcı olmayacağız demiş.

Yani no luce no olcan yes mancini şu an için.

ben olsam trabzona günahımı vermem.

gomis için çekil

gökhan için çekil.

olcan için 6m + 2 oyuncu istiyorlar.çok fena sövdüm.

Olcan için istenen çooook fazla.Asla değmez bu paralara açık ve net.İstedikleri oyuncularda Umut ve yekta.6E ver birde üstüne umutla yektayı ver,pehhh.

Galatasaray Lisesi'nde öğrencilerle buluşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, toplantı çıkışı NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Mancini konusuna açıklık getiren Aysal, İtalyan çalıştırıcı ile devam etmek istediklerini söyledi.

MANCINI KARARINI VERDİ!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, NTV Spor'a konuştu.

Roberto Mancini'nin takımdaki geleceği ile ilgiliaçıklamalarda bulunan Ünal Aysal, süreklilikten yana olduklarını ve İtalyan çalıştırıcı ile devam etmek istediklerini söyledi.

Aysal konuyla ilgili, "Değişiklik düşünmüyoruz. Hocamız bizimle devam etmek isterse, bizim açımızdan bir değişiklik olmayacak. Hocamızın böyle bir hakkı olmasına rağmenkullanmayacağını söyledi. Ben büyük bir değişiklik beklemiyorum. Yarın ki görüşmemizde büyük ihtimal transferkonusunu konuşacağız" ifadelerini kullandı.

"OLCAN İÇİN ISRARCI OLMAYACAĞIZ"Transfer konusuna da değinen Galatasaray başkanı, Fair Play kriterlerinin kendilerini etkilediğini ancak transfer yapacak güçleri olduğunu belirtti.

Ünal Aysal, merakla beklenen Olcan Adın transferine de açıklık getirdi. Israrcı olmayacaklarını söyleyen Aysal, "Olcan iyi bir oyuncu. Bizim Olcan'ın oynadığı bölgeye oyuncu ihtiyacımız var. Ancak Trabzonspor, oyuncuyu bırakmak istemiyor. O yüzden ısrarcı olmayacağız" dedi.

Aysal son olarak, Ujfalusi'nin yerine göreve başlayacak Erdal Keser için, " Deneyimli bir isim. Galatasaray'a büyük hizmetleri oldu. Erdal Keser'in bu görevi daha aktif şekilde yapacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Mancini 1 stoper, 2 kanat ve 1 forvet istemiş. forvet mevlüt olacak heralde. kanatlardan biri yabancı biri yerli olur. yerl kanat gtöre-olcan-turgut veya tarıktan biri olucak sanırım. bunların en kötüsü turgut umarım onu almayız.

Mancini 1 stoper, 2 kanat ve 1 forvet istemiş. forvet mevlüt olacak heralde. kanatlardan biri yabancı biri yerli olur. yerl kanat gtöre-olcan-turgut veya tarıktan biri olucak sanırım. bunların en kötüsü turgut umarım onu almayız.

stoper yabanci

forvet yerli (mevlüt)

kanat yerli (töre, olcan)

Ulan 6+2 bile idareydi yav

-----muslera

Veysel-koray-astori-telles

--------selcuk-melo

Olcan-wes----tore

-------bathshyai

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olcan Adın için , Gökhan Karadeniz'i bırakmışız sanırım jest amaçlı , zaten Gökhan Karadeniz'den çok bir şeyler beklemiyorum ben şahsen Spor Toto 2.Lig'de o kadar gol atması bir şey ifade etmez ve yaşıda 24 olmuş çok genç sayılmaz , ligimize uyum sağlayacağı bile mechul olan birine 900 K € - 1 Mn € dahi olsa verilmemeli büyük potansiyel görülmedikçe , belki Gomis'ten çekilmemiz hariç sıkıntı olmaz.

Ama Olcan Adın bu yaz illa ki parçalı formayı geçirecek sırtına.

Fernando Muslera

Tarık / Şener - Semih Kaya - Matheus Doria - Alex Telles

Felipe Melo - Selçuk / Gökhan

Olcan Adın - Wesley Sneijder - Armindo Bruma

Mevlüt Erdinç

Böyle bir sistem kuracağımızı ve sezonu böyle bir kadro ile tamamlayacağımızı düşünüyorum.

(6 yabancı olması önemli değil illa ki birisi haftalık kulübe de oturabilir bu kadro ile ligi domine ederiz rahatlıkla.)

Yani bize ;

Bir yerli sağ bek

Bir yabancı stoper

Selçuk'a rakip olabilecek kaliteli bir yerli alternatif

Bir yerli kanat

Bir yerli forvet

Şart , bunlar as takımın elzem ihtiyaçları , onun dışında yerli olarak alternatif olması amacıyla bir kanat daha transfer edilmeli.​

Mancini orta saha oyuncu istememesi iyi haber degil, gelecek sezon Ceyhun gibilerle oynarsak yine facia sezon olabilir

Mutlaka Inler veya Nuri gibi saglam yerli orta saha oyuncu almamiz lazim

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Iy1rumvo9xc[/media]

adamlar yapmış ağa...

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 10 dk.

Aydın Karabulut'un menajeri Aydın'ı ilk Galatasaray'a önerdiği ancak kulüp istemeyince Bursa'ya transfer oldu. pic.twitter.com/cbVNAKHYZA

Alınabilirdi , alternatif kanat oyuncumuz olurdu bonservisi elindeydi hem ,

Endoğan Adili , Aydın Yılmaz , Aydın Karabulut , Olcan Adın ve Bruma kanatlar için yeterli olurdu.

Mancini yabancı sınırını biliyor.

Kariyerini hiç etmek istemiyorsa gitmeli. Ha yok savaşırım diyorsa kalsın hırslı bir takım oluştursun ama adamın menajerlik bilgisi var fakat hırs yok.

Cool cool takılııyor klübede. Şöyle oyuncuyu diken üstünde tutacak kendisini t.d. beğendirmek için sahada yırtınacak oyuncuları ateşleyecek bir teknik direktöre ihtiyacımız var.

Adam hincindan yedek kulubesinin ustundeki panoyu yumrukladi kirdi Elazig'da, sahanin kenarinda resmen dovunuyor bazen, nasil "cool cool takiliyor"? Bazen bagirip bagirip da sozunu dinletemeyince ic gecirip oturdu kulubeye, ne yapsin adam?

Mancini orta saha oyuncu istememesi iyi haber degil, gelecek sezon Ceyhun gibilerle oynarsak yine facia sezon olabilir

Mutlaka Inler veya Nuri gibi saglam yerli orta saha oyuncu almamiz lazim

furkan özcal dönecek ya... hamit de gelecek... :p

seneye orta saha su sekil olur

-------- melo----------

hamit----------selcuk

(furkan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt