Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-9_23-26-58.webp
    upload_2014-6-9_23-26-58.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 227
Euroleague'deyiz hayırlı olsun.

Halimiz icler acisi resmen. En buyuk transfer hedefimiz Olcan. Sonra da cikip Sampiyonlar Ligi'nde oynayacagiz. :)

Rakiplerimiz Hazard, Neymar, Reus'la oynarken biz gobekli Olcan'la atak yapacagiz. Hadi genc bir futbolcu olsa, gelecege donuk bir umut beslersin icinde, belki biraz gelisir, bir cikis yakalar falan. Adam 30 yasinda olacak bu sene. Aglamak istiyorum.

Keşke böyle spor forumları hiç olmasaydı.Yada herkes futbol izleyicisi olmasaydı.Belki böyle abuk subuk kadrolar görmezdik.

Galatasaray'ın da peşinde olduğu Gökhan için Altonordu 1 milyon Euro istedi. Galatasaray, Gökhan için 700 bin Euro verirken, Trabzonspor 900 bin Euro verdi.

sövdüm.

trabzona dahi adam kaptırıyoruz.

yaşadığımız zorlukların tek sebebi artislik yapıp yerli oyuncuya para vermem diyen yönetim.

İzmirliyim Gökhanı canlı olarak izledim. Çok yetenekli bir arkadaş. Trabzon alıyor ve gelecek için güzel bir yatırım yapıyor.

Halimiz icler acisi resmen. En buyuk transfer hedefimiz Olcan. Sonra da cikip Sampiyonlar Ligi'nde oynayacagiz. :)

Rakiplerimiz Hazard, Neymar, Reus'la oynarken biz gobekli Olcan'la atak yapacagiz. Hadi genc bir futbolcu olsa, gelecege donuk bir umut beslersin icinde, belki biraz gelisir, bir cikis yakalar falan. Adam 30 yasinda olacak bu sene. Aglamak istiyorum.

basgan cimri de ondan.

20-30m euro kendi cebinden harcarsa herkesi mutlu eder burada FFP den rekor ceza yiyecek fiyatlar istemiyoruz ama CLde oynayan takim belirli bir bütçeyle oyuncu almasi lazim.

Bir site de Mancini 70m euro bütçe istedigini okudum, dogru oldugunu sanmiyorum.

basgan cimri de ondan.

20-30m euro kendi cebinden harcarsa herkesi mutlu eder burada FFP den rekor ceza yiyecek fiyatlar istemiyoruz ama CLde oynayan takim belirli bir bütçeyle oyuncu almasi lazim.

Bir site de Mancini 70m euro bütçe istedigini okudum, dogru oldugunu sanmiyorum.

baskan nasil cimriymis anlatta bileleim.takimin kilit oyuncularini ( muslera-melo-selcuk-sneijder-burak) kaybetmemek icin bu adamlara kac para veriyor yillik haberin yok heralde,drogbaya 1,5 yil icin 10m euro verdi adam.ne yapacakti gidip capsiz bes para etmez olcana 6-7m euromu verecekti birakin bu isleri,kendi cebinden para verdigi an asil ozaman yiyecegin cezayi gorursun,kurallari bilinde konusun

baskan nasil cimriymis anlatta bileleim.takimin kilit oyuncularini ( muslera-melo-selcuk-sneijder-burak) kaybetmemek icin bu adamlara kac para veriyor yillik haberin yok heralde,drogbaya 1,5 yil icin 10m euro verdi adam.ne yapacakti gidip capsiz bes para etmez olcana 6-7m euromu verecekti birakin bu isleri,kendi cebinden para verdigi an asil ozaman yiyecegin cezayi gorursun,kurallari bilinde konusun

Yürü be Teoman.:)

Olcan adın iyi bir oyuncu olabilir. Ama öyle ahım şahım bir oyuncuda degil. Bazı arkadaşlar alınamıyor diye başkana sallıyor cimri diye. Cevabınızı Teoman kardeşten aldınız zaten.

Töreyi alma , Karadeniz'i alma, Olcan'ı alma, İshak'ı alma onu alma bunu alma... Kimi alacaz ? Bu gidişle Olcan nedeniyle jest olarak kimseyi almayız Olcan'ı da başkasına satarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt