Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cocuk la bir olmayin, rahat birakin onu iste, ilgi vermeye gerek yok..

Tore, Camdal ve gideri olan bir yabanci forvet ile bana gore transferi kapatabiliriz. Kadro'daki coplerle zaten sozlesmeler uzatilmis, yapacak daha fazla birsey yok bu saatten sonra.

basgan cimri de ondan.

20-30m euro kendi cebinden harcarsa herkesi mutlu eder burada FFP den rekor ceza yiyecek fiyatlar istemiyoruz ama CLde oynayan takim belirli bir bütçeyle oyuncu almasi lazim.

Bir site de Mancini 70m euro bütçe istedigini okudum, dogru oldugunu sanmiyorum.

Cimrilikle alakasi yok, yabanci siniri var, oyuncu secebilecekleri havuzun kapasitesi belli. Burada herkesin agzinin suyu akiyor "Olcan Olcan" diye. Turk futbolunun capi, buyuklugu bu kadar iste, en iyi kanat oyuncularimizdan biri fizigi dun Real Madrid Inter efsaneler macina cikan emekli futbolcularin yarisindan daha kotu olan 30 yasinda bir adam.

Rekor ceza almayiz derken sen bizi City'le falan karsilastiriyorsun galiba. UEFA'nin kararini okudun mu bilmiyorum, orada diyor ki onumuzdeki 2 sene "break even" yapmayi taahhut etmisiz. Bir anlasma yaptik, belli sozler verdik, o yuzden yalnizca 200 bin Euro'yla yirttik. Eger sozumuzu tutamazsak cok farkli olur onumuzdeki sene senaryo. Mancini'nin de 70m falan istedigine inanmiyorum. Basinin uydurmasidir gene.

baskan nasil cimriymis anlatta bileleim.takimin kilit oyuncularini ( muslera-melo-selcuk-sneijder-burak) kaybetmemek icin bu adamlara kac para veriyor yillik haberin yok heralde,drogbaya 1,5 yil icin 10m euro verdi adam.ne yapacakti gidip capsiz bes para etmez olcana 6-7m euromu verecekti birakin bu isleri,kendi cebinden para verdigi an asil ozaman yiyecegin cezayi gorursun,kurallari bilinde konusun

Bozuk plak gibi. Daha once ben soyledim FFP kurallarinin yasakladigini baskanlarin cebinden para harcamasinin, hala ayni sacmaliklari yaziyor millet. Hic mi okumuyorlar be kardesim? Hic mi merak etmiyorlar "nedir bu FFP, acayim UEFA'nin sitesinden okuyayim neymis kurallari" diye? Yalnizca FUT kadrosu yapmayi biliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt