Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis Menez Aydın gitmiş deyollaa..... Şener OLcan Töre gitmeden alın deyollaa

Bugünkü toplantidan sonra hareketlenme olur her durumda. Mevlüt´le baslarlar, müspetti sonucta.

Olcan icin de bastirirlar, bir sekilde hallederler diye düsünüyorum.

Olcanda azıcık beyin azıcık vizyon varsa yönetime resti çeker Gs formasını giyer..Gelmiş 29 yaşına bu son büyük transferi olacak bundan sonra gideceği yerler Anadolu takımları

Mancini'nin istedigi 2 kanat adamının Shaqiri ve Olcan Adın oldugu söyleniyor.Bu ikisi,Mevlüt bir de stoper alma niyetinde kendisi.Önemli hamleler olur.

Mancini'nin istedigi 2 kanat adamının Shaqiri ve Olcan Adın oldugu söyleniyor.Bu ikisi,Mevlüt bir de stoper alma niyetinde kendisi.Önemli hamleler olur.

Müthis hamleler olur hatta. Cok gücleniriz cok. Keske olsa.

Shaqiri´yi opsiyonla kiralamak cok da zor olmamali diye düsünüyorum. Zaten sans bulamiyor orda.

Ama tam da aradigimiz adam Shaqiri.

Bir oyuncu Beşiktaşı Galatasaray'a tercih etmesi için bir neden söyleyin?

Beyni olmadığı hariç.

Müthis hamleler olur hatta. Cok gücleniriz cok. Keske olsa.

Shaqiri´yi opsiyonla kiralamak cok da zor olmamali diye düsünüyorum. Zaten sans bulamiyor orda.

Ama tam da aradigimiz adam Shaqiri.

Shaqiri'den yana sıkıntı yok.Bayern'e transfer olmadan önce bizi takip ettigini,oynamak istedigini söylemisti.Melo tarzı bir hamle yapabiliriz.Opsiyonlu kiralama.Bugün Mancini'nin yönetimden böyle bir talepte bulunacagını yazmıs bazı gazeteler.

Shaqiriyi istiyoruz da neden gidip Brumaya 10 milyon baydık.. Yabancı kanat işini unutun ben ihtimal dahi vermiyorum..

2 kanat alacaksın zaten.Biri muhtemelen Olcan olur.Forvete Mevlüt gelirse ikinci kanat yabancı kanat olur.Yabancı forvet gelirse kanat yerli olur ama yerli de Töre'den baska bizde oynayacak kanat yok.Belki Bruma-Olcan olur kanatlar yabancı hakkını stopere kullanabiliriz.Bu da bir opsiyon.

Bugün ki toplantıdan flaş bir karar da çıkabilir durumlar %50 - %50 bence ve Aysal gerçekten Mancini - Lucescu değişikliği yapmayı çok istiyor belli.

İnşallah Lucescu'yu getiririz ne diyelim. :) Ama Lucescu'nun dışında gelecek herhangi birine de Mancini'yi değişmem orası da ayrı mesele.

Lucescu'nun takımın başına geçmesi ile birlikte ;

Yerli olarak Mevlüt Erdinç , Olcan Adın , Tarık Çamdal / Şener Özbayraklı transferleri de yapılır bu hamleler bizi fazlasıyla rahatlatır.

Shaqiri gibi bir adam gelirse benim gibi Bruma fanı bile Bruma'nın +3'de kalmasını kabul eder.

Her zaman kalacağı da yok tabi hocam bu işin , sakatlığı , cezası , rotasyonu , ŞL maçları vs.'si var.

Xherdan Shaqiri - Wesley Sneijder - Armindo Bruma

Bir ŞL maçında bu ofansif orta saha üçlüsü mükemmel olur. :)

Her zaman kalacağı da yok tabi hocam bu işin , sakatlığı , cezası , rotasyonu , ŞL maçları vs.'si var.

Bruma´nin da level atladigini düsünsenize. Bu hücum hatti CL devleri seviyesinde olur. Akar gideriz.

Geri 4'lüyü gerekirse full yerli yapalım,ileride de Burak'a razıyım.Yeter ki su 3'lüyü kuralım.Yabancılarımız Muslera-Melo-Shaqiri-Sneijder-Bruma olsun.Ama bu seferde sol bekde sıkıntı yasarız.Yerli sol bek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt