Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 kanat alacaksın zaten.Biri muhtemelen Olcan olur.Forvete Mevlüt gelirse ikinci kanat yabancı kanat olur.Yabancı forvet gelirse kanat yerli olur ama yerli de Töre'den baska bizde oynayacak kanat yok.Belki Bruma-Olcan olur kanatlar yabancı hakkını stopere kullanabiliriz.Bu da bir opsiyon.

2. yabancı kanatın alınması söz konusu değil...4 yabancı Melo-Muslera-Sneijder-Telles banko... Daha stoper var , Bruma var , yabancı forvet ihtimali var... BU yüzden bence imkansız ..2yerli kanat alınırsa muhtemelen yabancı stoper alırız veya Chedjouyu oynatırız... Açıkçası yabancı forvet alacağımızı da sanmıyorum

Bizim için en doğrusu Mustafa Denizli olur. Ama Mancini kesinlikle ayrılmaz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

KALBI GS Icin atan kac kisiyiz
nedu5uva.jpg

Mustafa Denizliyi getirmez başkan mantıklı olalım

Mancini gitmeyecekse Lucescu gelmesin, Lucescu gelmeyecekse Mancini gitsin ya da tam tersi....

Çok düşünüyonuz çok. İzleyin görün....

Mancini takımı cöplük yapmadan gitmicek bu haber dogruysa

"SADECE G.SARAY"

Olcan da G.Saray ile ilgili telkinlere verdiği şu yanıtla gönlünden geçen takımı da açıkça belirtmiş oldu:

"Gelmeyi tabii ki isterim. Şu an tek bir hayâlim var; Türk Telekom Arena'da Şampiyonlar Ligi maçına çıkmak. Ama Trabzonspor'la hâlâ kontratım devam ediyor. Başkanla konuştum. Bir kez daha bonservisim için konuşacağım. Eğer izin verirlerse ben de G.Saray'ı istiyorum. Trabzonspor'dan ayrılırsam Türkiye'de oynamak istediğim takım G.Saray."

Vatan

"SADECE G.SARAY"

Olcan da G.Saray ile ilgili telkinlere verdiği şu yanıtla gönlünden geçen takımı da açıkça belirtmiş oldu:

"Gelmeyi tabii ki isterim. Şu an tek bir hayâlim var; Türk Telekom Arena'da Şampiyonlar Ligi maçına çıkmak. Ama Trabzonspor'la hâlâ kontratım devam ediyor. Başkanla konuştum. Bir kez daha bonservisim için konuşacağım. Eğer izin verirlerse ben de G.Saray'ı istiyorum. Trabzonspor'dan ayrılırsam Türkiye'de oynamak istediğim takım G.Saray."

Vatan

20 Gazeteden Yasak | Lütfen Herkes Baksın! | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

kaynak yasak

mancini gidecek olsa çoktan toplantı bitmişti, bu kadar uzun sürmesinin nedeni alınacak oyuncuların kimler olacağının işaretidir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt