Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eboue hajrovic kalır o zaman eboue yerine chedjou kalsın diyecem de clde sabri veysel falan aman

Çeptalk

Çok yabancı almayacagız belli. Eboue kalsın madem. Sabri ne yahu. Veysel ne :S :(

Eboue kalsin bari +3 de iyi gider..

Kararsizlik ortamindan kurtulup bir an önce transferlere yoğunlaşsak iyi olacak.

Dogru transferler yaparsak başarılı oluruz.

Olcan hamlesi bizim icin cok onemli.

★★★》☆

Olcanin favladigi twite bak . Ilk kap olcan icin gelir ikinci kap mevlut gerisi dk sonu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera

Eboue-Semih-Balanta-Telles

Melo-Selçuk

Bruma-Sneijder-Olcan

Burak

Kura şansı yanımızda olursa belki gruptan cıkılır bu kadroyla. Eboue giderse Zabri oynar. İşte o zaman tüm Avrupaya rezil oluruz demek.

Yabancı hakkımızı stoper den yana kullanıcaz bruma kadroda olucak sanırım.. Peki ileriyi olcan mevlüt gelse bile çözermiyiz acaba ? Çok üst düzey maçlar oynuycaz, bu sınır varken çeyrek final büyük başarı bziim için ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hoca olayina bu kadar cok takilmayin, Ersun yanal cokmu iyi hoca da fener sampiyon oldu? Onemli olan dogru oyunculari almak. Ben inaniyorum dogru transferleri yaparsak sampiyon olacagimiza.

Bu takimin ofansif oyuncuya ihtiyaci var.

★★★》☆

Evren Göz canlı yayın ntvspor, Hacıosmanoğlu-Aysal, GS adasında görüşmüş bugün.

Büyük ölçüde anlaşma sağlanmış.

SICAK BİLGİ!!! ALEVLİ TOP!

sabriyi sol bekte bol bol izleriz seneye

olcan da olabilir tabi arada

Çeptalk

Mancini'nin teknik taktik bilgisi sıfır. Maçlarda ikinci ve üçüncü bi planı yok. İsimli ama çok boş biri. Gazada getiremiyor oyuncuları hadi olum gibisinden. İnanın başarısız olayımda tazminatımı versinler devre arası beni şutlasınlar mantalitesi var bu adamda

Olacağı şu

'' Bu takımı ben kurmadım '' der ve Devre arası Mancini gider. ''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt