Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Göz ardı et butonu kimin fikriyse Allah razı olsun kendisinden.
Etme..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göz ardı et butonu kimin fikriyse Allah razı olsun kendisinden.
Töre ve tarık da gelirse yabancı sınırı için tekrar görüşmeler başlar
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ayni kisi demek istiyor (galiba)
alakası yok be baba
transfer nöbetinin müdavimleri demek istedim
gökhan'ı sneijder"in yerinde oynatmak için değil tabiki... az biraz zihin egzersizi yapalım istersen... formda bir sneijder dünya kupası sonrası 20-25milyonu bulur... o zaman da bizde kalması lüks olur...
sneijder o fiyata giderse (ki hiç istemem) o zaman gökhan'ı alır melo ile birlikte defans hattının önüne koyarsın... sneijder'in pozisyonuna selçuk geçer... o zaman iki kanada istersen lavezzi ve menez'i bile alabilirsin...
buyur...
muslera
tarık-semih-koray-telles
melo-gökhan
selçuk
menez-burak-lavezzi
bence ligi rahat şampiyon bitirir... CLde grupları çıkar...
5 yabancılı bir sistemde bundan iyisini sen deyiver...![]()
lys 5 gün kalmıs vay anasını ya
Aynen Renktas Matematik-Geometri fena girecek bize yaw![]()
ne bomba ama
yaş 21 yazıyo sendeboştamısın hala renkdas
benim ilk senem ygs bekledgimden iyiydi bundada geometri kimya hariç idare ederim muhtemelen inşallah iyi geçer seninde benimde![]()
Gene berbat bir transfer dönemi bizleri bekliyor.2 kanat oyuncusu alsak razıyım.Umarım bek oyuncusu almayız.Her dönem 2 bek mi alacağız sadece sağ bekte 5 topçu var.Hepsi mi kötü.5'inden birisi idare eder.Sağ bek oyunun kaderini değiştirmez.Madem eldekilerden iyisini istiyoruz.O zaman bu işe orta sahadan başlayalım.Orta sahada oyun bilgisi iyi ,hızlı hareket edebilen,atakları yönlendiren,defanstan topu ileriye taşıyabilen adam alalım.Selçuk+Yekta'yla yürümez bu iş.Creative orta saha lazım.Sneijder'le anlaşabilecek.
Abuk sabuk futbolcular icin "yerli siniri var" diye olup biten forum ahalisi Emre'yi hemen siliyor. Erkan Zengin gibi adamlar icin "alinmali" de, sonra git Emre'ye "cop, yollansin" de. Yemin ediyorum Emre Colak su an bir Anadolu takiminda olsa herkes alinsin diye burada nobet beklerdi.