Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balo nisanlanmis

Zamanlama manidar :D

Resmi siteden (oyuncumuz balotelli'ye) tebrik mesaji bekliyoruz :p

levent tüzemen daha köprünün altından sular akar diyor belli ki başkan kafaya koymuş manciniyi yollamayı

hoş bu tüzemenin başkanla konuştum diyip söyledikleri hiç çıkmadı ya neyse

Şener

olcan bu ikisini almak lazım

emre ve yektayı vermemek lazım

çöp stoperleri almamak lazım

mancını kaldıysa mümkün olduğunca para harcamamalıyız

Yekta kalmali, takimda Selçuktan sonra en iyi yerli orta saha oyuncusu, çaliskan ve defansif anlamda kötü olmayan bir futbolcu mutlaka ve mutlaka takimda kalmali.

Okulların kapanması kötü oldu

Olcan, Mevlüt ilk etapta gelecek gibi. Balanta, Astori, Rhodolfo'dan birisi gelir. Başka transfer olursa kamp performanslarından sonra belli olur. Tarık ya da Şener için elimizdeki oyuncuların performanslarına bakılır, kanat oyuncusu içinde yine aynı şekilde, Bruma, Olcan, Hajroviç, Ontivero, Endoğan, Aydın, Amrabat gibi oyuncular denenir. Hajroviç takımda kalır diye düşünüyorum en sonunda.

Muslera

Tarık-Semih-Balanta-Telles

Melo-Selçuk

Bruma-Sneijder-Olcan

Burak​

Clde böyle bir kadro kurulur,kurulmalı.

levent tüzemenin ağzından bal damlıyor umarım tutturur bu kez ama zannetmiyorum

levent tüzemenin ağzından bal damlıyor umarım tutturur bu kez ama zannetmiyorum

levent tüzemen sadece nefretini kusuyor... hala kendi devirlerinin sürdüğünü zanneden köhne spor zihniyetinin hezeyanlarını yaşıyor... fatih terim takımın başındayken neredeyse tek başına medyada galatasaray'ı koruyan levent tüzemen fatih terim gittikten sonra hıncal uluç olup çıkıverdi... adama sorarlar fatih terim varken mi galatasaraylıydın???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt