Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
bomba gibiyim,bu sicakta calistigim icin her an patlamaya hazirim:-)sen nasilsin?okul devam ediyor mu?
★
yok abi bitti okul tatil artik. O yuzden bu aralar ben pek giremiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bomba gibiyim,bu sicakta calistigim icin her an patlamaya hazirim:-)sen nasilsin?okul devam ediyor mu?
★
O değil de fon olayına takıldım ben, Balanta'yı fonla aldık diyelim, ileride sıkıntı cıkabilir mi, cıkarsa ne gibi sıkıntılar cıkabilir?
Ftw @ftw1905 Korumalı Tweetler 1 dk.
oOo biriyle konuştum demin Mancini mevzusunda hala kesinlik yok diyor du bakalım
hadi İnşallah
aklı başında adamlar düşünür, aklı başında olmayanlar yapar![]()
bunca yıllık galatasaraylıyım aklı başında adamların mümkün değil yapamaz dedikleri herşeyi yaptık...
yapamadığımız tek şey taraftardaki kendini küçük görme huyunu kıramamak oldu...
sürçü lisan ettiysem affola...
atletico diyerek satırlarıma son veriyorum... saygılar...![]()
O değil de fon olayına takıldım ben, Balanta'yı fonla aldık diyelim, ileride sıkıntı cıkabilir mi, cıkarsa ne gibi sıkıntılar cıkabilir?
Ya mahlas konuyu nereye cektin be arkadasbiz buna kücük görme yerine realite dèsek daha mantikli olur.neyse atletico bu seviyeye iki günde gèlmedigini sen de en az benim kadar iyi biliyorsun.
★
yok abi bitti okul tatil artik. O yuzden bu aralar ben pek giremiyorum.Cok yagmur yagiyor buradada Tam tersine
![]()
Murat Cem @MuratCem1905 · 6 dk.
%51 Lucescu diyorlar. Merak ediyorum bakalım 15 Haziran gecesine kadar bişeyler olacak mı? Bu kadar kötü kulüp yönetilme de görmedim ayrıca.
Murat Cem @MuratCem1905 · 9 dk.
Levent Tüzemen: ''Galatasaray yönetim kurulu toplandı. Başkanın Mancini ile devam ediyoruz demesi sıradan açıklama. Herşey değişebilir''
Murat Cem @MuratCem1905 · 14 dk.
Levent Tüzemen: ''Aysal,Mancini'ye gelecek sezon şartlarını önerdi. Mancini reddetmediği için, Aysal devam ediyoruz dedi şimdilik''
Murat Cem @MuratCem1905 · 16 dk.
Levent Tüzemen: ''Mancini'nin sözleşmesinde FFP'den alınan cezalar sonucunda fesih gibi maddeler var. Galatasaray'ın eli güçlü bu yüzden''
Murat Cem @MuratCem1905 · 18 dk.
Levent Tüzemen: ''Telefonda Aysal ile görüştüm. Mancini'nin gitmesi sadece ona bağlı değil, bizimde elimiz güçlü dedi. Herşey olabilir''
Murat Cem @MuratCem1905 · 21 dk.
Levent Tüzemen: ''Ben yine söylüyorum, %51 Lucescu ile sezona girecek Galatasaray. Belki de Mustafa Denizli Türkiye şartlarına uygun''
Murat Cem @MuratCem1905 · 24 dk.
Levent Tüzemen: ''Bunu çok net olarak söylüyorum, Mancini giderse Lucescu gelecek, bunun oturup planları yapıldı''