Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de fon olayına takıldım ben, Balanta'yı fonla aldık diyelim, ileride sıkıntı cıkabilir mi, cıkarsa ne gibi sıkıntılar cıkabilir?

fonla futbolcu alınmaz... platini daha yeni açıkladı... fon olayına karşıyız, bonservisi fonda olan futbolcuları kendi turnuvalarımızda oynatmamayı düşünüyoruz diye... böyle bir karar çıkabilir uefa'dan...

Murat Cem @MuratCem1905 · 6 dk.

%51 Lucescu diyorlar. Merak ediyorum bakalım 15 Haziran gecesine kadar bişeyler olacak mı? Bu kadar kötü kulüp yönetilme de görmedim ayrıca.

Murat Cem @MuratCem1905 · 9 dk.

Levent Tüzemen: ''Galatasaray yönetim kurulu toplandı. Başkanın Mancini ile devam ediyoruz demesi sıradan açıklama. Herşey değişebilir''

Murat Cem @MuratCem1905 · 14 dk.

Levent Tüzemen: ''Aysal,Mancini'ye gelecek sezon şartlarını önerdi. Mancini reddetmediği için, Aysal devam ediyoruz dedi şimdilik''

Murat Cem @MuratCem1905 · 16 dk.

Levent Tüzemen: ''Mancini'nin sözleşmesinde FFP'den alınan cezalar sonucunda fesih gibi maddeler var. Galatasaray'ın eli güçlü bu yüzden''

Murat Cem @MuratCem1905 · 18 dk.

Levent Tüzemen: ''Telefonda Aysal ile görüştüm. Mancini'nin gitmesi sadece ona bağlı değil, bizimde elimiz güçlü dedi. Herşey olabilir''

Murat Cem @MuratCem1905 · 21 dk.

Levent Tüzemen: ''Ben yine söylüyorum, %51 Lucescu ile sezona girecek Galatasaray. Belki de Mustafa Denizli Türkiye şartlarına uygun''

Murat Cem @MuratCem1905 · 24 dk.

Levent Tüzemen: ''Bunu çok net olarak söylüyorum, Mancini giderse Lucescu gelecek, bunun oturup planları yapıldı''

aklı başında adamlar düşünür, aklı başında olmayanlar yapar :)

bunca yıllık galatasaraylıyım aklı başında adamların mümkün değil yapamaz dedikleri herşeyi yaptık...

yapamadığımız tek şey taraftardaki kendini küçük görme huyunu kıramamak oldu...

sürçü lisan ettiysem affola...

atletico diyerek satırlarıma son veriyorum... saygılar... :)

Ya mahlas konuyu nereye cektin be arkadas:-)biz buna kücük görme yerine realite dèsek daha mantikli olur.neyse atletico bu seviyeye iki günde gèlmedigini sen de en az benim kadar iyi biliyorsun.

O değil de fon olayına takıldım ben, Balanta'yı fonla aldık diyelim, ileride sıkıntı cıkabilir mi, cıkarsa ne gibi sıkıntılar cıkabilir?

iki ucu seyli bir degnek diyebiliriz. bjk almeida ve fernandes'in bonservisini sudan ucuza alsa bile almeida ve fernandes'e giderken para ödedi diye biliyorum

Murat Cem @MuratCem1905 · 6 sn.

Sen çıkıp, Aysal ile telefonda görüştüm bana bunları söyledi diyip eğer bunların doğruluk payı yoksa zaten ipini çektin demektir Tüzemen.

Murat Cem @MuratCem1905 · 1 dk.

Aysal, "Mancini'ye karşı bizimde elimiz sağlam FFP'den aldığımız cezalardan sonra" dediyse eğer, hocayı gönderir. Net kere net.

Murat Cem @MuratCem1905 · 3 dk.

Mancini'yi Aysal kafada bitirdiyse eğer, huzurlu bir ortamda sezona girmek imkansız devam edilirse eğer.

Ya mahlas konuyu nereye cektin be arkadas:)biz buna kücük görme yerine realite dèsek daha mantikli olur.neyse atletico bu seviyeye iki günde gèlmedigini sen de en az benim kadar iyi biliyorsun.

ama kabul et iyi çektim :)

atletico bu seviyeye takımın kralını monaco'ya sattıktan sonra 5 senedir her sene kiraya yolladıkları adamı santrafor yaptıktan sonra geldi... :)

biz yapsak burada neler konuşulurdu sen söyle :)

fatih terim'le cimbomlu kimligi ortaya cikan kaypaklara prim vermeyelim.

levent tüzemen nedir ya?kaldi ki bizim yöneticilerin aciklamalarina bile inanmiyorum neredeyse.

takip edilecek tek duyumcu bu osman denilen zat, birde 3puan.com baska bir siteyi takip etmemekte fayda var.

hicbirsey bildikleri yok. yeni yönetimin gelmesiyle AMKSPOR'un batmasi bir oldu, o gazeteye isimleri veren VASIFSIZ yöneticilerden kurtulduk cok sükür.

tüzemenin dedikleri tutarsız

ona kalırsa başkan manciniye düşük maaliyetli bir transfer planı sundu

ama aynı zamanda aysal bu yaz çilekler alacak diyor

mancini gitsin diye dümenden bütçemiz düşük mi dedi yani başkan

saçmalık

[media]https://www.youtube.com/watch?v=drMpqG4Eu98[/media]

Böyle olması ihtimalide baya yüksek Mancini ile devam edersek buda bir gerçek , ancak Lucescu dışında hiç kimse için Mancini gönderilmemeli.​

Murat Cem @MuratCem1905 · 6 dk.

%51 Lucescu diyorlar. Merak ediyorum bakalım 15 Haziran gecesine kadar bişeyler olacak mı? Bu kadar kötü kulüp yönetilme de görmedim ayrıca.

Murat Cem @MuratCem1905 · 9 dk.

Levent Tüzemen: ''Galatasaray yönetim kurulu toplandı. Başkanın Mancini ile devam ediyoruz demesi sıradan açıklama. Herşey değişebilir''

Murat Cem @MuratCem1905 · 14 dk.

Levent Tüzemen: ''Aysal,Mancini'ye gelecek sezon şartlarını önerdi. Mancini reddetmediği için, Aysal devam ediyoruz dedi şimdilik''

Murat Cem @MuratCem1905 · 16 dk.

Levent Tüzemen: ''Mancini'nin sözleşmesinde FFP'den alınan cezalar sonucunda fesih gibi maddeler var. Galatasaray'ın eli güçlü bu yüzden''

Murat Cem @MuratCem1905 · 18 dk.

Levent Tüzemen: ''Telefonda Aysal ile görüştüm. Mancini'nin gitmesi sadece ona bağlı değil, bizimde elimiz güçlü dedi. Herşey olabilir''

Murat Cem @MuratCem1905 · 21 dk.

Levent Tüzemen: ''Ben yine söylüyorum, %51 Lucescu ile sezona girecek Galatasaray. Belki de Mustafa Denizli Türkiye şartlarına uygun''

Murat Cem @MuratCem1905 · 24 dk.

Levent Tüzemen: ''Bunu çok net olarak söylüyorum, Mancini giderse Lucescu gelecek, bunun oturup planları yapıldı''

Hadi bakalım doğrudur inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt