Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysalin telefonu:

Bp2AsHkIIAAsHbc.jpg

Super :D

Moyes gelecekse hemen Istanbul a gidin Mancini yi tutun bir yere gidemez! Baslarim simdi Moyes e falan..

Ne Moyes'i ya?Adam o bütceyle United gibi bir takımı cökertti.Sacma sapan ve anlamsız bir hamle olur.İhtimal dahilinde bile oldugunu sanmıyorum.

Ekrem Önder Çiftçi @eonder9 · 2 sa.

Kayserispor'un genç futbolcusu Okay Yokuşlu an itibariyle Galatasaray'ın radarına girmiş bulunmakta bekleyip görelim..

Bu arkadaş Urfa'da bizim dershanedeydi, o zamanlar bu konularda kulübe pek bir yakınlıgı yoktu, simdi ne durumda bilemem.

edit: Alt ligler konusunda oldukca bilgilidir ama, kulagına birseyler calınmıs olabilir.

başkan şimdilerde başarısız bilinen moyesu getirmez başa.öyle bi riski almaz.luce en güçlü adaydır.

Moyes kim Galatasaray kim ya? Baskan Mancini tecrübesinden sonra böyle bir skandala imza atar mi? Imkansiz.

Herkesin de dedigi gibi iste, ya Lucescu ya Denizli olacak. Bence baska alternatif bile yok.

Moyes filan hikaye inanmayın derim.

Bana kalırsa Hagi&Lucescu ikilisinden biri gelecek ama Hagi haberleri çok fazla çıkmadı.Lucescu işi çoktan bitmiştir diye düşünüyorum.

Denizliyle ligi kazanma sansimiz cok yüksek olur. Luce yada Jesus gelsin. Denizliye bile raziyim kisa vadede Ama Moyes, Seedorf gibi isimler gelmesin

bi de 1+1 moyes falan denmiş.aloooo biz gelecekten bahsediyoruz.1+1 yıllık anlaşma mı olur...luce gelecek belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt