Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyük ihtimal şener bize gelecek.bursa basını bu yönde haberler yapıyor.inşallah olur bu transfer

Şener Özbayraklı’nın menajeri Engin Kırkpınar’ın Galatasaray’la masaya oturacağı ve Sarı Kırmızılı yönetimin taleplerini dinleyeceği bildirildi. Şener’in adı halen Beşiktaş, Trabzonspor ve Beşiktaş’la da anılıyor

Yonetim sakin aptallik yapip tinerjiler gibi kuculmeye gitmesinler, affetmem onlari..

Aysal gibi birisinin kücülmeye gideceğini sanmam.

Hem maas yükü ve maaliyeti azaltip, ayni zamanda kaliteyi de artirmak mümkün. Bizde de böyle olacağini düsünüyorum.

Lucescu imza atar yakinda bosuna td aramayin mayistan beridir soyleniyor bu . Benim korkum wesleyin gitmesi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera yerine Onur Kıvrak. Sneijder yerine , Alex Teixeira düşünülen isimler.NE DİYOR BU.

inşallah lucescu gelirde bu görüntüyü görürüz

[attachment=10803:lucescu-florya-640.jpg]

Ekli dosyalar

• lucescu-florya-640.webp
    lucescu-florya-640.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 276
Allah ulu mirceaaa lucescuuu . Tartismaya gerek yok

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 7 dk.

Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir: "Mircea Lucesu ile görüşülüyor. Lucescu, Pazar gününe kadar bizden süre istedi."

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 6 dk.

Ümit Özdemir: "Ukrayna’daki özel işlerini halletikten sonra geri dönüş yaparak kesin kararını açıklayacak."

Hadi be Lucescu yak gel bildiğin ne varsa !

Erdal Keser hamlesi bence Alman bir teknik direktör geleceğinin habercisiydi. Ben Alman bekliyorum. Gönlümden geçen ise:
images

Şöyle haberler dolanıyor medya'da

Aysal'ın gönlünden geçen isim Jupp Heynckes

Heynckes gelir mi ? o_O

Galatasaray Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, AMK Galatasaray muhabiri Egehan Şengül’e özel açıklamalarda bulundu.

Özdemir, Aysal ile Mancini’nin transfer bütçesi üzerine anlaşamadığını belirterek; “Roberto Mancini 40 milyon Euro’luk transfer bütçesi istiyordu. Başkanımız Ünal Aysal da bu transfer bütçesinin imkansız olacağını belirtince İtalyan hoca ayrılmak istedi. Bunun üzerine de karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmeyi feshettik” dedi.

Yönetici Ümit Özdemir, yeni teknik direktörün de sinyalini verdi;

Mircea Lucesu ile görüşülüyor. Lucescu, Pazar gününe kadar bizden süre istedi ve Ukrayna’daki özel işlerini halletikten sonra geri dönüş yaparak kesin kararını açıklayacak.

AMKSPOR

forzAslan @forzAslan · 1 sa.

GELİŞME : #Lucescu ile ön protokol Mayıs ayı başında yapıldı yönetimin bu akşam yapılacak toplantı ile son kararını vermesi bekleniyor

forzAslan @forzAslan · 56 dk.

GELİŞME | Muslera Dünya Kupasından sonra ayrılıyor. Sneijder net değil.

forzAslan @forzAslan · 55 dk.

GELİŞME 2 | Muslera yerine Onur Kıvrak. Sneijder yerine , Alex Teixeira düşünülen isimler.

forzAslan @forzAslan · 11 dk.

Fabio Quagliarella'da yok dedik iyi goygoy yaptınız sabah sabah :) https://twitter.com/forzAslan/status/476665822178717696…

forzAslan @forzAslan · 9 dk.

GELİŞME | Astori'yi de unutun Lazio'ya imza atmak üzere !

forzAslan @forzAslan · 8 dk.

BİLGİ; #Lucescu ile sistemin 4-2-3-1 dönmesi bekleniyor.

forzAslan @forzAslan · 4 dk.

BİLGİ;#Lucescu'nun 3 yıl için toplam maliyetinin 15m. euro olması bekleniyor.

15m €uro çok.

Lakin lucenin kazandıracağı yerli oyuncuları düşününce bile heyecanlanıyorum.

Neyse gelsin vizyon sahibiysek t.d nin de yerli oyuncunun da en iyisini alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt