Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdal Keser hamlesi bence Alman bir teknik direktör geleceğinin habercisiydi. Ben Alman bekliyorum. Gönlümden geçen ise:
images

Oyle hocalar max 3 ay dayanabilir Turkiye de malesef..

Abi daha yeni sözlesme uzatti Muslera, simdide giderse... bide Sneijder giderse... tamam Muslerayi satarsin Onuru alirsin ama, Sneijderi satarsan kimi bulacaksin? Onun gibi bir oyuncu o seviyede bir oyuncu hangi para ile alacaksin?

Geçtiğimiz sezonu Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi biletiyle kapattık. Buradan pişmanlıkla ayrılıyorum. İstanbul da taraftarlar da muhteşemdi. Son olarak başta Başkan Ünal Aysal olmak üzere görevini layıkıyla yerine getiren tüm kulüp personeline teşekkür ederim

onur felan gelmez muslerayı göndermeye kılıf hazırlanıyor sanki, kalecilerden neler çektiğimiz malum musleranın aldığı maçlarda ortada önce alsınlar sonra gidebilir yalnız ben inanmıyorum onur'un geleceğine. kaldıki onurda sudan ucuza oynamıyor bize gelse fiyatını dahada yukarı çekmek isteyecektir, trabzonda dünyanın parasını ister zaten.

Muslera

2014-2015 sezonu için 2.750.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücret,

2015-2016 sezonu için 3.300.000 Euro sabit transfer ücreti ve 20.000 Euro maç başı ücret,

2016-2017 sezonu için 3.575.000 Euro sabit transfer ücreti ve 20.000 Euro maç başı ücret,

2017-2018 sezonu için 3.575.000 Euro sabit transfer ücreti ve 20.000 Euro maç başı ücret.

Onur

2013-14 futbol sezonu ikinci yarısı için 1.250.000.-EUR garanti ücret ve 15.000.-EUR maçbaşı,

2014-15 futbol sezonu için 2.500.000.-EUR garanti ücret ve 15.000.-EUR maçbaşı,

2015-16 futbol sezonu için 2.500.000.-EUR garanti ücret ve 15.000.-EUR maçbaşı,

2016-17 futbol sezonu için 2.500.000.-EUR garanti ücret ve 15.000.-EUR maçbaşı,

2017-18 futbol sezonu için 2.500.000.-EUR garanti ücret ve 15.000.-EUR maçbaşı ödenecektir.

BİZİM BÜTÇE NE KADAR ACABA.

HER SENE YENİ HOCA YILLARI BAŞLAMASIN.

2009-2011 ARASI HAYATTAN SOĞUTMUŞLARDI.

Her neyse hakkımızda hayırlısı olsun

ayrıca yeni TD'müz

Denizli - Gerets - Hagi 3'lüsünden biri olmasın...

Geçtiğimiz sezonu Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi biletiyle kapattık. Buradan pişmanlıkla ayrılıyorum. İstanbul da taraftarlar da muhteşemdi. Son olarak başta Başkan Ünal Aysal olmak üzere görevini layıkıyla yerine getiren tüm kulüp personeline teşekkür ederim

yazik, yinede bizden okadar iyi konusuyor oysa anasindan tut dedelerine kadar küfür etti bu taraftar, ilk günden beri Terim diye virladi, biz anlamayiz iyi likten, hani bir yazi vardi ya, kiltonun üstüne kus sicinca piyango oynayan milletiz, agizimiza edince tabiki herseyi verirriz, bize yalanlar ile biz en büyüz, yutturan adamlar lazigm. Dogrular konusunca hemen, aa ne diyor bu deli mi ne olaylari basliyor

Galatasaray Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, AMK Galatasaray muhabiri Egehan Şengül’e özel açıklamalarda bulundu.

Özdemir, Aysal ile Mancini’nin transfer bütçesi üzerine anlaşamadığını belirterek; “Roberto Mancini 40 milyon Euro’luk transfer bütçesi istiyordu. Başkanımız Ünal Aysal da bu transfer bütçesinin imkansız olacağını belirtince İtalyan hoca ayrılmak istedi. Bunun üzerine de karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmeyi feshettik” dedi.

Yönetici Ümit Özdemir, yeni teknik direktörün de sinyalini verdi;

Mircea Lucesu ile görüşülüyor. Lucescu, Pazar gününe kadar bizden süre istedi ve Ukrayna’daki özel işlerini halletikten sonra geri dönüş yaparak kesin kararını açıklayacak.

AMKSPOR

forzAslan @forzAslan · 1 sa.

GELİŞME : #Lucescu ile ön protokol Mayıs ayı başında yapıldı yönetimin bu akşam yapılacak toplantı ile son kararını vermesi bekleniyor

forzAslan @forzAslan · 56 dk.

GELİŞME | Muslera Dünya Kupasından sonra ayrılıyor. Sneijder net değil.

forzAslan @forzAslan · 55 dk.

GELİŞME 2 | Muslera yerine Onur Kıvrak. Sneijder yerine , Alex Teixeira düşünülen isimler.

forzAslan @forzAslan · 11 dk.

Fabio Quagliarella'da yok dedik iyi goygoy yaptınız sabah sabah :) https://twitter.com/forzAslan/status/476665822178717696…

forzAslan @forzAslan · 9 dk.

GELİŞME | Astori'yi de unutun Lazio'ya imza atmak üzere !

forzAslan @forzAslan · 8 dk.

BİLGİ; #Lucescu ile sistemin 4-2-3-1 dönmesi bekleniyor.

forzAslan @forzAslan · 4 dk.

BİLGİ;#Lucescu'nun 3 yıl için toplam maliyetinin 15m. euro olması bekleniyor.

Bu durumda

----------------Onur--------------

Şener-Semih-Koray-Telles

--------Selçuk----Melo-----------

Costa-------Alex-------Bernard

--------------Burak------------------

Hayırlı olsun.

Hollanda diyince Koeman geliyor aklıma 30.06.2014 sözleşme bitiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt