Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Denizli'yi getirirlerse yonetim gitsin istifa etsin, bu kadar vizyonsuzluk olmaz.

Murat Yakın, Hakan Yakın ile birlikte Galatasaray'ın teklifini dinlemek üzere şuanda İstanbul'a geliyormuş blick.ch/sport/fussball/gibts-noch-eine-wende-murat-yakin-auf-dem-flieger-nach-istanbul-id2906778.html

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Bp2mxrvCAAA33zS.jpg

Murat Yakın, Hakan Yakın ile birlikte Galatasaray'ın teklifini dinlemek üzere şuanda İstanbul'a geliyormuş blick.ch/sport/fussball/gibts-noch-eine-wende-murat-yakin-auf-dem-flieger-nach-istanbul-id2906778.html

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Türk olmayacak demedi mi baskan?Bunlara İsvicre'li gözüyle mi bakalım?

muslera sneijder giderse cok yazık olur dünde gazetelerde melonun türkiyeden sıkıldım gibi cümleleri vardı büyük ihtimal yalan haberdir ama tahmin ediyorum bizim takım baya küçülücek bu sene yada seneye baya bir sıkıcaz kemerleri herhalde kendi ayamıza sıkmakta üstümüze kimse yok her onumuze gelen fırsatı kendi ayamıza sıkarak geri tepiyoruz yazık çok yazık bekle şimdi yeni td gelsin allah korusun denizli hagi gerets merets gelirse bende futbola elveda derim bir süreliğine lig tvyi bile kapatabilirim

Herkes TD konusunda başkanın açıklamalarına önem veriyor ama Futbol Şube sorumluları ve bunun dışında kaç kişi hoca önerisi yapacak bize Alman veya Hollandalı diye şartlamayın kendinizi.

mancini illede gitsin diyenler gitmesini bekleyenler gerets hagi denizli gelirse acaba nasıl bir yol izleyecekler bekliyoruz......bekleyip görelim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt