- 9 Mayıs 2010
- 3.467
- 0
- 1.146
Tancredi Palmeri @tancredipalmeri · 3 sa.
BREAKING NEWS: Galatasaray sacked Mancini
Kovdu demiş la :sad007:
Mancinin 2 yillik parasini birakmasina imkan yok, imkansiz demis. Ondan dolayi öyle söylemis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tancredi Palmeri @tancredipalmeri · 3 sa.
BREAKING NEWS: Galatasaray sacked Mancini
Kovdu demiş la :sad007:
forzAslan @forzAslan 1 dk.
#Gelişme | Yönetimin #Mutd #ManchesterUnited'ın Muslera ve Sneijder için yapmış olduğu 35m. euro'luk teklifi kabul etmesi bekleniyor !
Ne oluyor yahu ?
Birde ; Murat Yakın , İstanbul'a geliyor deniyor ne kadar doğru bilmiyorum.
forzAslan @forzAslan 1 dk.
#Gelişme | Yönetimin #Mutd #ManchesterUnited'ın Muslera ve Sneijder için yapmış olduğu 35m. euro'luk teklifi kabul etmesi bekleniyor !
Muslera veya Sneijder gidecek Banko kendinizi hazırlayın. Bu başkan denen tacir batıracak takımı.
Muslera veya Sneijder gidecek Banko kendinizi hazırlayın. Bu başkan denen tacir batıracak takımı.
Kolpacı bu, sallıyor. De Gea + Mata zu GS o zaman.
Eger bu dogruysa ve diyelim ki biz sattik, bizimkiler alir o 35 milyonu bi ton kazmaya dökerler
Şu Yiğit'i banlayın artık.
Peki bizim vizyonumuz var mı?Vizyondan bahsediyorsak Mancini yi vizyon için getirdik ne diye gönderiyoruz?Görüşüne tabi ki saygı duyuyorum ama şartları unutmamak gerekiyor.Kimse kabul etmesede başkanın her zaman söylediği para harcayarak büyümeden vazgeçmiş durumdayız.Muslera ya Sneijder e 15 milyon euro verseler gönderecez.Bu şekilde vizyon olmaz.
Ertem Şener @_ertemsener · 2 dk.
Galatasaray'da son gelişme ! Sarı Kırmızılı yönetim Lucescu olmaz ise yerli hocalardan Hikmet Karaman ile görüşecek.
Ertem Şener sen ne saçmalıyorsun , çık dışarı çık !