Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'ya o sözleşme boşa yapılmadı , daha o gün bile başkanın transfer konusunda elini güçlendirmeyi hedeflediğini ve gideceğini söylemiştim. Sneijder'e çok üzülürüm.

Muslera veya Sneijder gidecek Banko kendinizi hazırlayın. Bu başkan denen tacir batıracak takımı.

Sneijder ve Drogba'yı aynı anda kaybetmek cok yıkıcı bir hamle olur.Aman diyim.

Muslera'nın gitmesini kesinlikle istemem, ama Onur gelecekse yine bi nebze anlarım da; Sneijder'in gitmesini anlamam. Yerini dolduracak oyuncu dünyada yok gibi, olanı da alamayız.

Peki bizim vizyonumuz var mı?Vizyondan bahsediyorsak Mancini yi vizyon için getirdik ne diye gönderiyoruz?Görüşüne tabi ki saygı duyuyorum ama şartları unutmamak gerekiyor.Kimse kabul etmesede başkanın her zaman söylediği para harcayarak büyümeden vazgeçmiş durumdayız.Muslera ya Sneijder e 15 milyon euro verseler gönderecez.Bu şekilde vizyon olmaz.

Maalesef vizyon konusunda esas sıkıntı bizde değil

bize kalsa Ünal Başkan'ın çok iyi hamleler yapacağını düşünüyorum

esas sıkıntı bu ülkede futbolda söz sahibi olanlarda

ben bu durumu bir geçiş dönemi olarak görüyorum

maalesef bizde bu dönemde uygun hamleler yapmalıyız

ve bu geçiş döneminden en az zararla çıkmalıyız

o yüzden Gerets ve Denizli bizim için yanlış bir hamle olur

ama Lucescu ile bu dönem sonrası içinde yol alabiliriz

demek istediğim buydu

Türk basını Mancini'nin gittiği haberini İtalya basınından öğreniyor.

Sizin ben haberciliğinize tüküreyim.

NTV Spor @ntvspor · 3 sa.

İtalya'nın tanınmış gazetelerinden Corriere Dello Sport'un iddiasına göre Roberto Mancini istifa etti.

LİGTV ‏@LigTV 3 sa.

İTALYA'DAN ŞOK İDDİA!.. İtalyan Corriere Dello Sport gazetesi Roberto Mancini'nin istifa ettiğini iddia etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt