Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertem Şener @_ertemsener · 2 dk.

Galatasaray'da son gelişme ! Sarı Kırmızılı yönetim Lucescu olmaz ise yerli hocalardan Hikmet Karaman ile görüşecek.

Ertem Şener sen ne saçmalıyorsun , çık dışarı çık !

Ee usta madem sen bile inanmıyorsun şu herifi hala ne diye burada paylaşıyorsun ki bırak yahu birazdan da Aykut der o yani. Bir de takip mi ediyorsunuz onu

Murat Yakın ismi olabilir

en azından Basel'de yaptıklarından dolayı bir kredi oluştu

Şuan hiçbir siteye inanmayın her haberi taşımayın

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

futboliçe bence amerikan salatası gibi herşey var içinde yani habire sıkıyo yeni bişiler farklı farklı haberler şu gelicek demiyo inanmayın paylaşmayın

Şu kadar sönük transfer döneminde tüm basın müsvettelerine malzeme verdik beyler. Bırakın da sallasınlar. Sonunda en doğrusunu biz öğreniriz nasılsa.

Futboliçe bence de yasaklanmalı yani sadece ama sadece futbolcu arkadaşları var diye bir kadının söylediğine neden itimat edilir ki başkan oturup topçulara mı anlatıyor tüm gelişmeleri :asd:

Ne yaptık be yeter artık ya. Size birkere saygısızlık yapmadım bana 1 haftadır yapmadıgınızı bırakmadınız. Dogruları söylemektemi suç. Hey Allahım sen sabır ver.

MEL22.jpg

Denizli olur bak. En azından adam Türkiyenin 3 büyük takımınıda Şampiyon yapmıs bir adam Forsu var. Hikmet karaman nedir :D

kimsenin birsey bildigi yok. dün mancini devam ediyor dedi herkes ama adam bugün gitti

teknik direktöre ani bir kararla yol veren yönetim en gec 1 hafta sonra yeni teknik direktörü aciklamak zorunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt