Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Yakın İstanbul'da diyorlar görüşmek için ... Basel e çok güzel top oynattırıyordu avrupa da da takımı önemli yerlere getirdi .. İsterim , neden olmasın .. Bana kalırsa şu an futbolcu değil teknik direktör tansferi üzerine nöbette olmalıyız .. Yeni gelicek teknik adamla birlikte daha da netleşir nasıl bi format ve oyun anlayışıyla oynayacağımız ..

Sent from my iPad using Tapatalk

sneijder gidemez gitmez gitmesin gitmesine izin vermeyz gitmememli kalsın hep burda olsun 10 numaramız olsun jubıleyı bızde yapsın gitmesin ulan bu adam tartıslımasın bile

Yakin Basel de kücük bir bütce ile iyi seyler yapti. Kötü Hoca degil + genc ve dynamik biri bana göre, ama ben yinede Tuchel diyorum.

Türk asıllı İsviçreli teknik direktör Hakan Yakın Galatasaray ile görüşmek üzere İstanbul'a geliyor.

Kaynak: Medyaspor onlarda kaynak olarak isveç haber sitesi: Blick.ch göstermiş bu arkadaşın sadece adını biliyorum ben.

Enriqué Bojan (23 ans), Ibrahim Afellay (28 ans), Isaac Cuenca (23 ans) et Jonathan Dos Santos (24 ans) takimdan derhal yollanmasini istemis

Evet küçük bütçeyle iyi işler yaptı , tamam elinde yetenekli oyuncular vardı ama onları iyi kullanmasını bildi . Salah , shaqiri ...

Sent from my iPad using Tapatalk

Adam yerli gelmeyecek demiş. Bence denizli muhabbetini kapayalım. Murat yakında boş muhabbetdir.

Bence Başkanın Adayları:Heynckes-Hitzfeld-van Marwiijk-Koeman

Murat Yakın nasıl bir hocadır , özellikleri nelerdir , hangi sistem ile oynatır genellikle mini bir Murat Yakın analizi gerekli foruma yapabilecek renktaşımız ?

Wesley gitmez yenge bülbül gibi Türkçe öğrenmiş, 2 yıl daha kalırlar bence.

1979637_803295459694435_6367247220986770479_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt