Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eger yenı td bu kadar form yakalayan sneıjderi oynatamazsa bence sneijder değil td sorun vardır derim yenı td kesınlıkle ve kesınlıkle sneıjderın uzerınde bır kadro kurmalı offf ulan yıne en basa donduk ya yenı td sneıjder yenı taktık yenı düzen yeni kaptan cart curt vallahı cıldırmamamk elde degıl transfer beklerken td beklıyoruz yıne

Bence gelecek hocayla ilgili konuşulacak en önemli kriterlerden birisi, hocanın antrenman sistemi olmalı. Yıllardır gördük antrenmanların takımı nasıl etkilediğini.

Yakin basel i genelde 4-2-3-1 veya 4-1-4-1 oynatıyordu. Basel in kanatları inanılmaz işliyodu salah ve shaqiri ile birlikte . Chelsea yi deplasmanda yenen ilk takım oldular yıllar sonra hatırlarsınız , zaten sonra Salah gitti Mourinho nun yanına :D

Sent from my iPad using Tapatalk

Shaktar´in Baskani Ahmedov´la sidik yaristirmamak lazim. Bu isi Lucescu cözebilir sadece.

Dolayisiyla simdilik ümitsiz aciklamalarin yapilmasini cok normal karsiliyorum.

Adamin biri 2 gün evvel Lucescu´yla konusmusmus. 2 gün evvel hocamiz vardi. Isin raconu böyledir zaten.

Lucescu´dan baskasini gercekten beklemiyorum ben. Bir sekilde cözerler bu isi. Tabi Lucescu´nun da israr etmesi lazim.

O degilde Transferler simdi tamamen durdu...

Rhodolfo,Astori falan hikaye oldu artik.

eyvallah kardes,

tuchel müthis olurdu,tamam biraz risk de var ama hangi hoca da risk yok ki?

Tucheli almasak,seneyse Schalke'ye gider ve orda KLOPP Dortmund'ta gibi büyük basarilar kazanacak, sonra "Tuchel istiyoruz derler...

şimdi renktas herkesde oldugu gıbı benımde az cok suphelerım var yenı bır skıbbe vakası olmasın dıye ama dedgın yıne dogru her transfer risklidir ama tuchel bence bu ısı yapar genc dınamık taktısyen ve hırsl (aç)

Shaktar´in Baskani Ahmedov´la sidik yaristirmamak lazim. Bu isi Lucescu cözebilir sadece.

Dolayisiyla simdilik ümitsiz aciklamalarin yapilmasini cok normal karsiliyorum.

Adamin biri 2 gün evvel Lucescu´yla konusmusmus. 2 gün evvel hocamiz vardi. Isin raconu böyledir zaten.

Lucescu´dan baskasini gercekten beklemiyorum ben. Bir sekilde cözerler bu isi. Tabi Lucescu´nun da israr etmesi lazim.

Ahmedov'a desek ki gel Luce'yi teknik direktör yapalım

sende Galatasaray başkanı ol

yer mi acep :)

lucescu gelirse lig şampiyonlığu garanti, avrupada başarı garanti, genç yıldız adayı alıp büyütme olayı da olur. gerets ile denizliden biri gelirse lig garanti bence ama avrupada çok başarı beklemem. yine de bu 3 adayda manciniden iyidir. mancini devre arası 9 adam aldı hiçbirini oynatmadı ligin son maçında bu çok ciddi bir transfer başarısızlığıdır, manciniye güvenip ben 40-50 milyona bütçe ayırmam başkan haklı bu konuda.

Murat Yakın nasıl bir hocadır , özellikleri nelerdir , hangi sistem ile oynatır genellikle mini bir Murat Yakın analizi gerekli foruma yapabilecek renktaşımız ?

4-2-3-1 oynatır. takımı sabırlı oynatır en güzel özelligi bu. Maçına göre farklı oynar ama dizilişini degiştirmez. Chelseayi böyle böyle 2 maçtada geçtiler.

Yaaa şu taptalkda da engellemek istiyom ben birini. Var mı yolu modlar yardım edin.

Tapata

Tolunay kafkas ne güzel olur8-)

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ihitiyaç olmasa bile dönsün alper olayından beri nefret ediyorum eskişehirden öncesindede ederdim ama şimdi daha fazla, bence dönsün hemde süper bir yedek olur ucuz olcak ama :D

Bonservisi elinde beleş.Umut'u Olcan karşılığında Trabzon'a verirsek düşünülebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt