Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasinda harcanan 20 milyon euro, Dany ve bjknin ikramlariyla gidilen Cl ve yenilen büyük puan farki. Yönetim Manciniye güvenemedi. Bizim icin Cl sart. Clde olmak zorundayiz. Bu yüzden seneye Clde basaridan cok, Clye direk girmek, yani sampiyon olmak önemli.

Yönetim sanirim istediği adamlari alacakti ama Manciniden basari garantisi istedi. Mancinide veremedi.

Basari garantisi istemeside normal. Seneye mutlaka sampiyon olmak zorundayiz. Cünkü olamazsak, Ünal Baskan gibi birisinide Mancini götürecekti, bütce olarakta Cl olmadiğindan dolayi büyük bir gelirden mahrum kalacaktik.

Bi üst mesajda bahsedilen kişi pcde göz ardı ettim taptalkda çözüm yok

Tahmin ettiğim kişi. Adamın yaşı 27 yapacak birşey yok.

Tapa'da olmuyor galiba. Çünkü son zamanlarda bu şikayetler arttı.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

eyvallah kardes,

tuchel müthis olurdu,tamam biraz risk de var ama hangi hoca da risk yok ki?

Tucheli almasak,seneyse Schalke'ye gider ve orda KLOPP Dortmund'ta gibi büyük basarilar kazanacak, sonra "Tuchel istiyoruz derler...

Zamaninda Löw ve Skibbe de bu ayarda hocalardi. Türkiye gerceklerini unutmamak lazim.

Birakin Tuchel´i, ben bizzat Klopp gelse basarili olacagini düsünmüyorum.

Avrupa düzeyinde cesaretli ama mantikli hamleler olur bunlar, ancak Türkiye cok cok farkli.

Bunu artik hepimiz ögrendik diye düsünüyorum.

Devre arasinda harcanan 20 milyon euro, Dany ve bjknin ikramlariyla gidilen Cl ve yenilen büyük puan farki. Yönetim Manciniye güvenemedi. Bizim icin Cl sart. Clde olmak zorundayiz. Bu yüzden seneye Clde basaridan cok, Clye direk girmek, yani sampiyon olmak önemli.

Yönetim sanirim istediği adamlari alacakti ama Manciniden basari garantisi istedi. Mancinide veremedi.

Basari garantisi istemeside normal. Seneye mutlaka sampiyon olmak zorundayiz. Cünkü olamazsak, Ünal Baskan gibi birisinide Mancini götürecekti, bütce olarakta Cl olmadiğindan dolayi büyük bir gelirden mahrum kalacaktik.

Aynen öyle. Ayrıca önümüzdeki yıl kim ne derse desin lig şampiyonluğu en önemli hedef olmalı. 4.yıldız olayı normal bir şampiyonluktan çok daha fazla konuşulacaktır ülkede.

Şükrü Ergün Mancini bizden bi oyuncu için 12M Eur istedi demis

bu oyuncu kim acaba :/

Balotelli alsak super olurdu birde defans Doria yeter bize yabanci olarak. :)

Valla bu ligde ve sınırlamada doria balanta lüks olur

Muslera

Veysel Semih Koray Telles

Melo Selçuk

Olcan Wes Bruma

Burak.

Yeter yedeklerde yabancı olarak

Stoper Kanat Forvet olmalı ya gelişecek yada hemen katkı verecek

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

yorumların hemen hepsini okudum bu kadar karamsar bir tablo bu forumda daha önce görmedim

teknik direktör konusunda ben inanıyorum hem şampiyonlar liginde hem de ligde başarılı olacak bir teknik direktörü alacağız şu an doğumun sancılarını yaşıyoruz bir beladan kurtulduk başkanın ve yönetimin transfer konusunda ki açıklamalarına gelince;transferi bahane edip manciniyi gönderdiler daha 24 saat geçmeden biz yıldız transferi yapacağız demelerini kimse beklemiyordur heralde boşuna kendimizi ezmeyelim bu takım en kötü şartlarda bile şampiyonluğun en büyük adayıdır.

bireysel görüşüm bir tane yabancı forvet bir tane yabancı kanat duruma göre yabancı stoper alır yerlilerden de malum kişileri alır transferi kapatırız.yabancılardan melo sneijder muslera telles bruma kalır diğerleri kiraya verilir ya da satılır

yorumların hemen hepsini okudum bu kadar karamsar bir tablo bu forumda daha önce görmedim

teknik direktör konusunda ben inanıyorum hem şampiyonlar liginde hem de ligde başarılı olacak bir teknik direktörü alacağız şu an doğumun sancılarını yaşıyoruz bir beladan kurtulduk başkanın ve yönetimin transfer konusunda ki açıklamalarına gelince;transferi bahane edip manciniyi gönderdiler daha 24 saat geçmeden biz yıldız transferi yapacağız demelerini kimse beklemiyordur heralde boşuna kendimizi ezmeyelim bu takım en kötü şartlarda bile şampiyonluğun en büyük adayıdır.

bireysel görüşüm bir tane yabancı forvet bir tane yabancı kanat duruma göre yabancı stoper alır yerlilerden de malum kişileri alır transferi kapatırız.yabancılardan melo sneijder muslera telles bruma kalır diğerleri kiraya verilir ya da satılır

Bir yabancı kanat,Yabancı forvet birde yabancı stoper ha :D Uyan kardeş rüya bitti.

Dün gece Böceklerden bahsetmiştik.bugün Bişey olacağını anlamalıydık..

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

Yabancı sınırı olmasa arkasında durulacak hocalardan biri ancak yabancı sınırında kendisi de çok büyük sıkıntı yaşar.

Katılıyorum Melikşah şu lanet olası salak sistem mahvetti bizi

ama bizimde artık bu oyuna adapte olma zamanımız geldi de geçiyor

bence bu dönem en geç 1 sezon sonra geçecek

o yüzden bu dönemi en az zararla atlatmak adına

TD konusunda mantıklı bir hamle yapmalıyız

günü kurtarmak adına Denizli veya Gerets hamlelerine karşıyım

onun yerine Tuchel - Yakın gibi isimleri deneyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt