Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol_5 @Futbol_5 · 35 sn.

Ümit Özdemir: Mancini 40 milyon eurluk transfer istedi.Yıllık gideri 7 milyon euro.Bunda ev,uçak,prim vs ...var.

Futbol_5 @Futbol_5 · 13 sn.

Ümit özdemir:Lucescu ile görüştük.Pazar gününe kadar cevap verecek.Beklemede.Eğer evet derse pazartesi gelecek ve sözleşme imzalayacak.

Eğer Luce ile görüştük deniyorsa hayırlı olsun derim ben. Kesinlikle hayır diyemez bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yahu bu Hamit hakkında hiç bir gelişme yokmu hamitle yola devammı maddi götürüsü çok yüksek oynamıyorda sağlamken iyi değildi zaten birde büyük sakatlık yaşadı ben bir verim beklemiyorum vedalaşacakmıyız hamitle bence gitmesi mantıklı olacaktır.

sözleşmesinden bir kesit:

2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için 2.750.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

Adamin gecmisi karanlik :) Damarina basmamak lazim :) Lucescu güzel güzel halletsin bu isi.

1. Lucescu neden Istanbul´a geldi? 10 senede kac kere gelmis? (Özel isleri varmis ya hani)

2. Lucescu´nun takimi analiz etmesinin istendigini düsünüyorum. Zaman alir cünkü.

3. Yoksa gelecek de, takimi taniyacak da, eksikleri görecek de, liste sunacak da. Ohooo

4. Baskan plansiz is yapmaz. Terim´i gönderirken de eli bos degildi zaten. Yemesinler bizi. Simdi de degil.

5. Kagit üstünde bir sözlesmesi var Lucescu´nun. Ona göre aciklamalar yapiliyor. (Mancini´yle devam ediyorduk güya :) )

Vayy Onur döktürmüşsün eline sağlık

Bir ara "Derin Darbe" filminin senaryosunu okuyorum sandım :)

umarım dediğin gibidir planlı iş yapmış oluruz

yoksa yandı gülüm keten helva diyeceğiz

Haberlere bakıldığında Lucescu yeni hocamız diyebiliriz. Ünal Aysal net konuşmayıp zaman kazanıyor.

Mancini'nin istediği transferler için bütçe yaratamayıp CL şampiyonluğundan bahsediyorlar. Kimse de çıkıp "Sen ne konuşuyorsun la?" demiyor. Komik komik işteler. Aydın'la Sabri'yle mi alacaksın CL'yi.

Umit Özdemir kim la, şükrü, dedeler dedesi 2. başkan bitti simdi de bu mu cikti basimiza.

Elimizdeki malzeme, kadro vs diyenleri anlamıyorum. Sanki inanılmaz yerli oyuncular var piyasada, fiyatları uygun da almamışız gibi konuşmayalım. Kadromuz en azından Süper Lig için her türlü yeterli.

Yönetici Ümit Özdemir, yeni teknik direktörün de sinyalini verdi;

Mircea Lucesu ile görüşülüyor. Lucescu, Pazar gününe kadar bizden süre istedi ve Ukrayna’daki özel işlerini halletikten sonra geri dönüş yaparak kesin kararını açıklayacak.

Pazar günü akşam veya pazartesi sabah Lucescu İstanbul'a iner bence en geç.

Lucescu isimi her yerden doğrulanmaya başlandı

Haydi hayırlısı olsun bakalım

bari gelirken Douglas ve Bernard'ı da alıp gelse mis gibi

sevgili demirören seni saygıyla anıyoruz kulakların çınlasın planlarınız tutuyor teker teker 5+3 ile türkiyeden futbolcu fışkırtıcak

yabancı hocalardan lucescu dışında gelecek adamın mustafa denizliden daha fazla katkı vereceğini düşünmüyorum. artık gerçekçi düşünün ya ne yabancı hocalar geldi bu ülkeye hangisi adam akıllı başarı elde etti ki. rijkaard geldi mancini geldi skibbe almanyanın parlayan yıldızıyken geldi olmadı arkadaş. yok tucher falan hayal sadece hala göremiyorsunuz bu tarz adamların başarısızlıklarını.

Ünal Aysal Fatih Terim´i gönderirken eli bos muydu saniyorsunuz? Lütfen :)

Peki Mancini´yi gönderirken eli bos muydu saniyorsunuz?

Denizli iyi olur kötü olur tartisilir ama du kesin,kariyeri boyunca yildiz futbolculara saha icinde hertürlü serbestligi vermis bir hoca,sneijderden maksimum verim alir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt