Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini'nin istediği transferler için bütçe yaratamayıp CL şampiyonluğundan bahsediyorlar. Kimse de çıkıp "Sen ne konuşuyorsun la?" demiyor. Komik komik işteler. Aydın'la Sabri'yle mi alacaksın CL'yi.

alırsın gerekirse pahalı adam da alırsın ama devre arası 9 adam aldırıp hiçbirini oynatmayan bir adama güvenip de galatasarayın milyon paraları gitsin istemeyiz

Denizli'nin para konusundaki 'duygusallığını' ve yıldız oyunculara karşı kaprislerini göz önüne alıp bahsedin beyler.

İşte bunu insanlara anlatamıyorsun Bruma geldi hemen Keita gibi oynasın moduna giriyor taraftar.Telles geldi hemen inanılmaz bir sol bek olsun diyor.Telles inde Bruma nında zamana ihtiyacı var.Sneijder hayranıyım ama Sneijder ligde 34 maçta her zaman oynuyamaz yaşlı değil genç değil Telles Bruma ağır sakatlık olmadıgı sürece her zaman oynuyacaktır.

Valla Emre ben bir ara bu forumda bence 16-17m € para veriyorlarsa Sneijder gitmeli yerine daha ucuz 6.5m € falan Alex Teixeira yada başka bir Ofansif Orta saha aynı zamanda kanat özellikli Kagawa filan gibi biri gelsin dedim şeytan taşlarlar gibi saldırdılar :D

Ünal Aysal Fatih Terim´i gönderirken eli bos muydu saniyorsunuz? Lütfen :)

Peki Mancini´yi gönderirken eli bos muydu saniyorsunuz?

Aynen öyle Ünal Aysal gibi biri işini şansa bırakmaz. Büyük ihtimalle Lucescu gelir, Lucescu da sorun çıksa bile başkanın yedekte tuttuğu biri mutlaka vardır.

Luce gelsin de kendi adamlarini getirsin sadece. Tafo haric bir tane eski oyuncumuz olmasin. Maalesef birseyden caktiklari yok.

Size diyorum ukraynadaki olayları mason başkanımız çıkardı . Hepsi planlıydı.

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

Mancini'nin istediği transferler için bütçe yaratamayıp CL şampiyonluğundan bahsediyorlar. Kimse de çıkıp "Sen ne konuşuyorsun la?" demiyor. Komik komik işteler. Aydın'la Sabri'yle mi alacaksın CL'yi.

dedigim gibi bu mayis dan beri belli idi, biz kücülmeye gidiyoruz, CL Finali filan yalan. Ligi kazanalim daha garanti, bizim koltuk daha rahat derdindeler

alırsın gerekirse pahalı adam da alırsın ama devre arası 9 adam aldırıp hiçbirini oynatmayan bir adama güvenip de galatasarayın milyon paraları gitsin istemeyiz

Burda konu bu değil ki? İster takımın başında Mancini olsun, ister Luce olsun, ister Terim olsun, ister Mou olsun biz bu paraları transfere harcamayacağız diyorlar. Eğer bu paraları transfere harcayamıyorsan CL şampiyonluğundan falan bahsedersen gülerler. Bu kadar basit.

Zaten mantikli düsününce yeni hocanin kim olacagini görüyorsunuz.

- 10 senede kac kere özel isleri icin Istanbul´a gelmis Lucescu? Kamp mamp disinda?

- Neden 2 ay evvel bu sürec basladi? (Takimi tanimasi icin, planlama yapabilmesi icin, zaman kaybetmemek icin)

- Zaten degisiklik yüzünden cok zarar görmüs olan Galatasaray, bi daha böyle bir risk alir mi?

- Hocayi simdi getirsen, planlama yapmasi, transferlerin yapilmasi vs. 3 ay sürer. Hep zarar. Buna izin verilir mi?

Vay efendim oyunculari tanimam lazim, vay efendim kampi beklemek lazim, vay efendim liste sunmam lazim vs. Asla inanmiyorum.

luce gelmez 1 yıl daha orda kalacak

Sneijder'i satalım abi ya. Iyi para gelir.

Diyen vatan hainidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt