Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer luce gelecekse süper olur yoksa lucenin gelmediği bir yerde mancinin gitmesi büyük hata.Şimdi yeniden adam bulacaksın oyuncuları tanıyacak ligi tanıyacak vs. derken 1 yıl daha çöpe gidecek

NTV Spor'daydı sanırım Levent Tüzemen , dün herkes Mancini kaldı derken , Mancini gönderilecek diyordu kendisi.

Bu arada Lucescu gelirse ki gelecek , A. Albayrak kesinlikle dönecektir emin olabilirsiniz hatta yanında Ali Dürüst'ü de görebiliriz.

başkan da lucescunun tek çözüm olduğunun farkındadır da sözleşmesi sorun, shaktarla nasıl anlaşacağız bırakmak istemeyeceklerdir

1015897_Galatasaray_SK.jpg

[attachment=10820:upload_2014-6-11_18-32-18.jpeg]

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-11_18-32-18.webp
    upload_2014-6-11_18-32-18.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 266
Bilmiyorum...Lucein yasi de artik gelmis...Mustafa Denizli dan bin kat daha iyi ama.

Ama birsey kesin: Lucescu Bruma icin cok büyük bir sans olur.

Lucescu - (Bruma - Telles - Koray)

Ayrica kendi getirecegi 1-2 oyuncuyla da, Sneijder, Melo, Selcuk, Burak gibi oyuncularin katkisiyla da müthis bir takim oluruz bana göre.

Sneijder gitmez,transferler yapili,baskan manciniden kurtulmak icin Transfer bütcesini düsük gösterdi,burak,selcuk ve musleranin sözlesmelerindeki rakamlar Transfer bütcemisin göstergesidir

ulan şikeci dangalaklar mancini günlüğü yapmış gerçi ilk geldiği zaman açmışlarda benim haberim yoktu, olmayan beyinleriyle eğleniyorlar maltuda :D lucescu gelecek diye 3.5 atıyorlar ama çaktırmıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt