Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bernard icin 40 Milyon Euro istiyor Shaktar :) Unut onu. Texeira da Sneijder´in yerini tutmaz. Onun yerine gelecekse hic gelmesin.

Bernard zor zaten. en az 25-30 istiyorlar. Ama Sneijderi 15 Milyona satsak, + 10 Milyon Bütce dan 25 alabillirz belki, ama kücük bir ihtimall. Olmasin zaten.

Sneijder her türlü kalsin..

Bernard zor zaten. en az 25-30 istiyorlar. Ama Sneijderi 15 Milyona satsak, + 10 Milyon Bütce dan 25 alabillirz belki, ama kücük bir ihtimall. Olmasin zaten.

Sneijder her türlü kalsin..

Sneijder'i 15'e satıp, neüdüğü belirsiz bi adam almak için kasadan 10m€ daha mı çıkıcaz yani? :crushed:

arkadaşlar başkan her fırsatta mali durumdan ve bu yıl çok pahalı transfer yapayacağız dediği halde 20-30 milyonluk adamları yazıyorsunuz komik oluyor

Gelecek transferlerden önce şu yabancıları göndermeyi düşünmemiz lazım. Elimizdeki yabancılar için kulüpler sırada beklemiyor. En az zararla eldekileri yollayıp öyle yeni transfer yapmak lazım. Eğer eldekileri göndermeden yabancı transferi yaparsak yine 3-5 kuruşa oraya buraya satarız ya da kiralarız elimizdekileri.

Agresifliğini hiç görmedim Onur.

IHA_20130406_290597.jpg

:disgust:

Lig tv Martin Jol ve Co Adriaanse ile görüşülüyor diyor.

Adrianseyi tanımıyorum ama Jol umarım yalandır.

Eğer gerçekten Mancini gitti diye üzülen varsa bu sezon oynadığımız herhangi bir deplasman maçının konusunda kendi yazdıklarını bile okusa kararı değişir. 0-0 bitmek üzere olan maçta 93+ biterken oyuna Ontivero'yu almaya çalıştığı gün benim için bir çok şey bitmişti. Bir sonraki başarısızlıkta artık taraftarın sıradaki hedefinin kendisi olacağını bildiğinden bence kumar oynamayıp Luce gelir. Taraftar da istiyor zaten. Gelmesi için yeterli sebep var.

Benim anlamadığım bütçe kısıtlaması yüzünden sneijderin falan gideceği konuşuluyor madem bütçe kısıtlaması yapılacak burakla selçuka neden 3 milyon euro maaş veriliyor

Bu sezon tek istediğim kadronun yabanci sinirlamasina göre kurulmasi ve yedekteki 3 yabancininda iyi süreler almasi. Yoksa oynamayan oyuncu geriye gidiyor. Fizik ve mental olarak onlari hazir tutmak icin ciddi süreler almalari lazim.

İstersen 10 tane 30 milyon euroluk transfer yap. Oynatamadiktan sonra, ne anlami var? Lucescu Texieira yada D.Costayi getirsin, bizde Olcan gibi kaliteli yerlileri aliriz. Oyuncu satislari,12milyon euro ve takaslar falan yeterde artar bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt