Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eger seedorf murat yakin adrianse martin jol gelicekse manciniyi neden gönderiyorsun bu hocalarin maniciniden daha iyi hoca oldugunu düsünmüyorum,eger getirebiliyorsan jup hynckes ya da lucecu yu getir ama gelmezler sonucta bunlarda senden transfer bütcesi isteyecek.

eger seedorf murat yakin adrianse martin jol gelicekse manciniyi neden gönderiyorsun bu hocalarin maniciniden daha iyi hoca oldugunu düsünmüyorum,eger getirebiliyorsan jup hynckes ya da lucecu yu getir ama gelmezler sonucta bunlarda senden transfer bütcesi isteyecek.

luce için geçerli değil o transfer bütçesi olayı

ntvspor luce hedef diye haber girdi hadi inşAllah twitter'dan yardırın beyler sedata emir sarıgüle ne varsa :D

tamam dogruda en ucuzu 5 milyon € ama kac tane aldi adam senin bu kadar yabanci alman sansin yok

Lucescu'nun maaşını iyi tuttuğumuz sürece gelir bence. Sonuçta elindeki kadroya illa ki takviye yapılır. Takım CL'de daha ne olsun. Shaktar hesabı Telles ve Bruma gibi yıldız potansiyelli oyuncularımız da var.

Beyler fantaziye gerek yok. Yabancı olacaksa Lucescu. Yerli olacaksa Denizli. Hem yerli, hem yabancı olacaksa Murat Yakın. :)

Adamin gecmisi karanlik :) Damarina basmamak lazim :) Lucescu güzel güzel halletsin bu isi.

1. Lucescu neden Istanbul´a geldi? 10 senede kac kere gelmis? (Özel isleri varmis ya hani)

2. Lucescu´nun takimi analiz etmesinin istendigini düsünüyorum. Zaman alir cünkü.

3. Yoksa gelecek de, takimi taniyacak da, eksikleri görecek de, liste sunacak da. Ohooo

4. Baskan plansiz is yapmaz. Terim´i gönderirken de eli bos degildi zaten. Yemesinler bizi. Simdi de degil.

5. Kagit üstünde bir sözlesmesi var Lucescu´nun. Ona göre aciklamalar yapiliyor. (Mancini´yle devam ediyorduk güya :) )

10 sayfa msj okudum tek mantikli senin ki geldi .. hatta geldiginde bir oyuncu icin bilgi istediler demisti.. gelirken o oyuncuyuda getirecek bana gore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt