Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alman alınacaksada Aklıma ilk:Heynckes,Hitzfeld,Magath gibi isimler geliyor. Heynckes ve Hitzfeld basarılı olur bence. Düşünülmeli Luceden sonra tabiki. İlk Hedef Luce olmalı. Olmazsa digerlerine bakılsın.

Burdakilerin yarısını google Alman Hollandalı teknik adamlar yazıyor adı hoşuna gideni wiki ile bize anlatıyor :D ulan siz yokmusunz

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

Hollandalı alacaksak Ya Stevens yada De Boer olmalı zaten. Digerleri çöp.

6846__hagi.jpg

Herkes olur da, bu genç yaşta 3. bir Hagi faciasını kaldıramam beyler. Lütfen olmaz deyin. Bana teselli verin, bana yalanlar söyleyin ama Hagi demeyin. Başkanın Mancini'den önce Hagi'ye teklif götürdüğü gerçeği var. O yüzden biraz tedirginim.

Herkes olur da, bu genç yaşta 3. bir Hagi faciasını kaldıramam beyler. Lütfen olmaz deyin. Bana teselli verin, bana yalanlar söyleyin ama Hagi demeyin. Başkanın Mancini'den önce Hagi'ye teklif götürdüğü gerçeği var. O yüzden biraz tedirginim.

Dost acı söyler. Hagi h.o.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes Hollanda tanıtımı yapmaya bailamış yok şu iyi şu çöp falan :D dışarda adını söyle desem telaffuz edemez :D

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

Transfer Nöbeti'nde 10 kez arka arkaya Jupp Heynckes yazabilen konuşsun artık... :)

ne diyim allah sonumuzu hayir etsin insallah iyi bir hoca alirlar bu isler murat yakin la falan olmaz m.denizli gelirse bizi sadece ligde idare eder avrupada bir adim ileri tasimaz,umarim lucescu olur jup hynckes listede bile yoktur cünkü sonucta bu adamda senden transfer isteyecek

Eger Mancini gibi Oyuncuları farklı yerlerde oynatmayacaksa En tecrübesizede razıyım. Birde kadrosunu degistirmesin bir zahmet

paco jemez nasıl olur? adam barçaya karşı bile hücum oynatıyor ve Rayo gibi takımı 12.yaptı ve yaşı 44 henüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt