Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Veysel/Tarık-Semih-Chedjou-Telles

Melo-Selçuk

Olcan-Sneijder-Bruma

Burak

Aslan gibi Cl kadrosu basındada aslan gibi bir Mircea LUCESCU.​

Bizim için 5+3'te, tercih edeceğimiz teknik direktör bence çok fark yaratmayacak, yeter ki şu iğrenç yabancı sınırlı sisteme karşı çıkabilecek takım kurulsun.

İlerisini de düşünmek lazım belki, ama bu sene için gerekli yerli transferleri yapmadıkça istersen Balotelli'yi al, gerekenleri yapmadıkça sonuç belli.

Selçuk'u önceden yazmamış ki 25 mayıs yazmış,ben mi göremedim acaba?

Selçuk konusunda bilgi sahibi değilim onu Sergen'e inanarak yazdım , Sneijder durumlarını bizzat kendim gördüm ama , twitter üzerinden eskiden retweetleyenler ortaya çıkarmaya başlamıştı , Lucescu ile ilgili tweeti atınca.

acaba lucescu gelsin diye bagiran topluluk seneler once lucescu gonderilirken gonderilmemesi icinde bagirmismiydi yoksa fatih terim geliyor diye sevinmismiydi. yanlis anlasilmasin lucescu gelmesin demiyorum. sadece merak ediyorum.

bir grup taraftar adami dunyanin en iyi teknik direktoru yapti.

lucescu basimizdayken surekli elestiriliyordu defansif futbol oynatiyor kotu futbol oynatiyor diye. acaba lucescu fanatigi bu grup bunlari biliyormu yoksa lucescu gelirse inanilmaz atak bir futbol oynayacagimizi filanmi zannediyor (gerets devrindeki gibi). gercekten merak ediyorum.

Fernando Muslera

Tarık / Şener - Semih Kaya - Matheus Dória - Alex Telles

Felipe Melo - Selçuk İnan

Olcan Adın - Wesley Sneijder - Armindo Bruma

Burak / Mevlüt

Teknik Direktör : Mircea Lucescu

6 yabancılı bu sistem kurulur , gereksiz oyuncuların hepsi gönderilir. (Rotasyon , sakatlık , ceza vs. ile bütün sezon çıkarılır.)​

Tarıgı istemiyorum isteyenlerde bizde ilk 11 oynayamaz net soyluyorum eskisehire sabriyi koy o kadar oynar zaten 3 yildir sener diyorum istatistik ofans defans dengesi fizik olarak alinabilecek en iyi sag bek yillardir ... bakiniz caglar kazigi bakiniz sercan yildrm kazigi bakiniz orhan ak kazigi vb her milli takima yeni alinan bek bizde oynayabilir diye bisey yok

Fernando Muslera

Tarık / Şener - Semih Kaya - Matheus Dória - Alex Telles

Felipe Melo - Selçuk İnan

Olcan Adın - Wesley Sneijder - Armindo Bruma

Burak / Mevlüt

Teknik Direktör : Mircea Lucescu

6 yabancılı bu sistem kurulur , gereksiz oyuncuların hepsi gönderilir. (Rotasyon , sakatlık , ceza vs. ile bütün sezon çıkarılır.)​

Sınır 5

Tarık Çamdal / Şener Özbayraklı

Matheus Dória

Olcan Adın

Mevlüt Erdinç​

Bu dört (4) transferin kulübümüze bonservis olarak maliyeti ne olur ne fazla abartalım nede fazla kısalım renktaşlar.(Çıkan haberlerden yararlanabiliriz.)

acaba lucescu gelsin diye bagiran topluluk seneler once lucescu gonderilirken gonderilmemesi icinde bagirmismiydi yoksa fatih terim geliyor diye sevinmismiydi. yanlis anlasilmasin lucescu gelmesin demiyorum. sadece merak ediyorum.

bir grup taraftar adami dunyanin en iyi teknik direktoru yapti.

lucescu basimizdayken surekli elestiriliyordu defansif futbol oynatiyor kotu futbol oynatiyor diye. acaba lucescu fanatigi bu grup bunlari biliyormu yoksa lucescu gelirse inanilmaz atak bir futbol oynayacagimizi filanmi zannediyor (gerets devrindeki gibi). gercekten merak ediyorum.

muthis bir analiz olmus ve aynen katiliyorum... kafayi yedigim gunler aklima geldi...

biz saldiran bir takim istiyoruz arkadas bu kadar net. yenilsin ama ezilmesin mantalitemiz olmali ve bu lucescu ile olmaz ..

gelecekse gerets gelsin adam geriye dustumu gerekirse 60 inci dakikada oyuncu degistirme hakkini bile bitirip 3 forvete donuyordu

Mantık doğru ama Lucescu Shaktar'da yüksek maliyetli oyuncu almadı ki hiçbir zaman.

Nasil almadi? Shakhtar o Brezilyalilar'i 2-3 milyona mi aldi? En son Bernard'i 25 milyona aldilar. Shakhtar Ukrayna'nin Chelsea'si gibi, milyarder sahibi var. Lucescu aldigi futbolculari sonra daha cok paraya satti diye "ucuza aldi pahaliya satti" diye millet kendini kandiriyor. O zaman Chelsea de ayni seyi yapti David Luiz'i 25'e alip 50'ye sattilar.

Eger sen Brezilya'dan en yetenekli futbolculari 15-20 milyon adam basi verip getirebiliyorsan zaten sonra daha fazla paraya EPL/La Liga kuluplerine satarsin, bunun icin Lucescu olmaya gerek yok, sadece zengin bir takim sahibine gerek var.

Simdi olsa yapamazdi zaten. Shakhtar bunlari yaptiginda FFP yoktu daha. Yoksa o kulubun gelirleriyle aldiklari o futbolcularin hic birini alamazlardi.

Avatarım birkaç aylık, Lucescu yu o denli istiyorum...

Yalnız adamın kadro ve transfer tercihlerinin, gelmesini isteyen çok kişiyi başlangıçta hayal kırıklığına uğratması da muhtemeldir...Adam gerçekçi biri, şartların elverdiği oyuncularla ihtiyacı karşılar, hele taraftarın bayıldığı, önemli liglerin ekabir oyuncularıyla pek işi olmaz...Bizdeki 2. sezonunda, kaybedilen yıldız oyuncuların yerine bulduğu kiralık oyunculardan, düşüşe geçmiş yerlilerden azami verim almıştı...BJK a 33 yaşında ve bonservissiz Zago yu aldırmıştı vs...

Olurda gelirse, bakarsınız sözgelimi Zan' ı göndermez ve ilk 11 oynatabilir...Sağbek mevkiinin içler acısı halini görüp, ''Reis'' kategorisinden oyuncu opsiyonunu Srna ile kullanmayı tercih edebilir...

Ancak eminim ki çok yüksek bir yüzdeyle doğru tercihleri yapacak ve zaman kendisini haklı çıkaracaktır... Bu konuda ondan daha çok güvendiğim bir başkası yok...

Tarık Çamdal / Şener Özbayraklı

Matheus Dória

Olcan Adın

Mevlüt Erdinç​

Bu dört (4) transferin kulübümüze bonservis olarak maliyeti ne olur ne fazla abartalım nede fazla kısalım renktaşlar.(Çıkan haberlerden yararlanabiliriz.)

Tarık'ı bize takasla vermezler, bonservis için de 4-5 falan isterler en azından.

Şener daha kolay olur gibi Sercan, Engin gibi oyuncular var oraya verebileceğimiz.

Tarık daha faydalı olur solda da oynatabileceksin Telles yerine arada

Olcan için 5 net istiyorlar, vermeyiz 2,5 + oyuncu veririz.

Mevlüt için de 3 + oyuncu ya da 4,5 falan sanki

Doria için fikrim yok.

Mancini ile Lucescu'yu neden sadece oynatacağı futbol açısından kıyaslıyorsunuz ki? Lucescu , Mancini'den çok Mourinho'ya benziyor tarz olarak. Az yıldızlı kadrolardan daha iyi faydalanıyor ve gelen yabancı teknik direktörlerin yapamadığı en önemli nokta olarak yerli oyunculardan maksimum verim almasını biliyor.

Ayrıca zor zamanlarda da kazandırmasını bilen winner karakterli bir adam. Ergin Ataman ve Ekrem Memnun gibi futbola da winner bir adam lazım o kişi de Lucescu. Feldkamp ve Lucescu'nun Mancini ve Rijkaard'dan en büyük farkı zor zamanlarda futbolcuların damarına basmasını bilmeleri. Lucescu'yla 2002'deki kadroyu Feldkamp ile de Fenerbahçe'ye karşı sahaya 11 Türk oyuncuyla çıktığımız zamanları hatırlayın.

Reis kadronun altında yazan kısmı okumadın sanırım altı yabancılı planlama yapılır , sezon bir şekilde rotasyon , sakatlık , ceza vs. gibi durumların yardımıyla ki bunlar olağan durumlar rahat rahat çıkarılır rotasyon diye bir şey var , tabi onun için alternatif yerli oyuncularımızda biraz kalburüstü olmalı ama olsun elimizden geldiği kadar bir şekilde halledilir hiç olmadı , bonservisi aralarında en yüksek olan Dória alınmaz sezon boyu Koray monte edilmeye çalışılır , Dória'nın zaten 2015 Mart ayında sözleşmesi sona eriyor , devre arası yada sözleşmesi biter bitmez devreye girebiliriz. Çok çok daha ucuza yada bonservis bedeli ödemeden almak amacıyla.

Tabi o zamana bir Avrupa devine kaptırmazsak İnşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt