Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarık Çamdal / Şener Özbayraklı

Matheus Dória

Olcan Adın

Mevlüt Erdinç​

Bu dört (4) transferin kulübümüze bonservis olarak maliyeti ne olur ne fazla abartalım nede fazla kısalım renktaşlar.(Çıkan haberlerden yararlanabiliriz.)

Melik Doria unut. Cok yetenekli Oyuncu, ama en az , en az 15 Milyon €...Hatta 20 Milyon isterler Doria icin..Imkansiz...Kendisi de gitmek istemiyor bildigim kaderiyla.

muthis bir analiz olmus ve aynen katiliyorum... kafayi yedigim gunler aklima geldi...

biz saldiran bir takim istiyoruz arkadas bu kadar net. yenilsin ama ezilmesin mantalitemiz olmali ve bu lucescu ile olmaz ..

gelecekse gerets gelsin adam geriye dustumu gerekirse 60 inci dakikada oyuncu degistirme hakkini bile bitirip 3 forvete donuyordu

sen ve bu benzeri yorumları yapanlar gidip lucescunun keriyerini tekrar inceleyip gelin yarım yamalak önyargılı bilgilerle sallıyorsununuz burda. lucescu ekonomik krizin olduğu 2001-2002 sezonu dışında gol rekorları kıran takımlara sahipti. hiç hatırlamıyorsan jardelli sezon ve beşiktaşın başındaki sezon gol sayılarına bak. gelip ezbere konuşuyorsunuz burda

Reis kadronun altında yazan kısmı okumadın sanırım altı yabancılı planlama yapılır , sezon bir şekilde rotasyon , sakatlık , ceza vs. gibi durumların yardımıyla ki bunlar olağan durumlar rahat rahat çıkarılır rotasyon diye bir şey var , tabi onun için alternatif yerli oyuncularımızda biraz kalburüstü olmalı ama olsun elimizden geldiği kadar bir şekilde halledilir hiç olmadı , bonservisi aralarında en yüksek olan Dória alınmaz sezon boyu Koray monte edilmeye çalışılır , Dória'nın zaten 2015 Mart ayında sözleşmesi sona eriyor , devre arası yada sözleşmesi biter bitmez devreye girebiliriz. Çok çok daha ucuza yada bonservis bedeli ödemeden almak amacıyla.

Tabi o zamana bir Avrupa devine kaptırmazsak İnşallah.

Önce 5 yabancılı kadro kurarsın, rotasyon sonraki en kolay iş.

Melik Doria unut. Cok yetenekli Oyuncu, ama en az , en az 15 Milyon €...Hatta 20 Milyon isterler Doria icin..Imkansiz...Kendisi de gitmek istemiyor bildigim kaderiyla.

Dória'ya o kadar isterler mi ya ?

Şuan büyük hayallerim söndü gerçekten ... :( Kendisi illa ki ayrılacak bir defa böyle büyük bir potansiyel ne kadar kalabilir ki Brezilya'da ?

15 - 20 Mn € isteyeceklerine emin misin ? Bizim 10-12 Mn € maksimum aralığa alabileceğimizi düşünüyorum bir sezonluk dahi sözleşmesi kalmamış gerekli ilgi gösterilirse Lucescu'nun gelişi ile birlikte , bence transferi o kadar uzak değil.

Lucescunun geleceği aşikar . Aksilikte 2.seviye Alman gelir

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

denizli - lutfen gitsin iran azerbaycan liglerinde takim calistirsin. Galatasaray vizyonunda bir takimin hocasi denizli olamaz. olmamali.

hagi - sneijder gider. olmaz o is.

lucescu - burada lucescu gelsin diye bagiran topluluk luce geldikden 6 hafta sonra bu takim kotu oynuyor defansif oynuyor diye soylenmeye baslar. bakiniz: 2002

cok kritik bir donemden geciyoruz ve hata yapma luksumuz yok. cok dikkatli olmaliyiz.

mancini gitmeseydi iyiydi ama boylede iyi oldu :-)

luce gelirse bayginlik gecirecegimiz ve 2 inci birada kafayi bulacagimiz maclar izleriz : net

gerets gelirse en azindan hem defans hem forvet bakimindan adrenalin patlamasi yasariz..

bu hollanda ekolu lafi cok sakat. tehlikeli adamlar var co, jol ve dick gibi.

şu kazım fifa menejeri değilmiydi ? o adam duyum felan vermez duyumcu felan değil bildiğim kadarıyla hayırlı olsun luce!

:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

sen ve bu benzeri yorumları yapanlar gidip lucescunun keriyerini tekrar inceleyip gelin yarım yamalak önyargılı bilgilerle sallıyorsununuz burda. lucescu ekonomik krizin olduğu 2001-2002 sezonu dışında gol rekorları kıran takımlara sahipti. hiç hatırlamıyorsan jardelli sezon ve beşiktaşın başındaki sezon gol sayılarına bak. gelip ezbere konuşuyorsunuz burda

ben simdi izledigim maclara mi inaniyim yoksa lucescu nun turkiye de ki kariyerine yasi bile yetmeyen senin laflarina mi inaniyim kararsiz kaldim

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 8 dk.

Hollanda Milli Takım T.D Van Gaal: "Bireysel performansları konuşmaktan nefret ederim, ancak Sneijder şu anda inanılmaz seviyede"

kısa zaman önce giydirdide giydirdi adama, şuanda zaten hiç bir oyuncusunu eleştirme lüksü olmadığını düşünüyorum artık kupa başladı sayılır taktikle beraber motivasyon ön plana çıkacak, haa sneijder kötümü tabiki değil ama bu adamın sneijderle ne alıp veremediği var bilmiyorum ek olarakta bu adam sneijdere bizden ayrılması yönünde sürekli baskı yapıyor eminim. Hiç sevmiyorum bu adamı çok antipatik biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt