Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekonomik nedenler bahane, eger yonetim Mancini'yle devam etmeyi gercekten isteseydi mutlaka bir ortak yol bulunurdu. Adami bilerek istifa etmeye ittiler.

Bence yapilan cok yanlis ve bu kulubun gelecegi icin cok kotu mesajlar veriyor. Demek ki bundan sonra kimin teknik direktor olacagina yonetim degil, tribunde ve internette taraftar karar verecek. Lucescu diye diye taraftar istedigini yaptiracak.

Eger bu kulubun gelecegini bundan sonra internetteki 20 yasindaki FM meraklilari yonlendirecekse vay bizim halimize.

Taraftar istedi Muslera alındı

Taraftar istedi Drogba geldi

Taraftar istedi Fatih hoca geldi

Taraftar her zaman iyisini ister..

Keşke bizi dinleseler hep.

Mancini'den bir halt olmaz..

Bana 1-0 gerideyken oyuncu değiştirmeyi unutan bir hoca söyle..

Söyle ya..

Tek dilegim herkes kendi mevkisinde oynasın.Olcan,Bruma,Sneijder,Burak 4lüsü geriden gelecek Melo ve Selçugun destegiyle Hem Ligde Hem Clde çok can yakabilir.

Denizli çok saçma olur. Neden Terim gitti diye sorarım veya enden Şenol Hoca'ya bekle demediniz.

Koeman da saçma olur ki Mancini niye gitti die sorarım.

Lucescu veya çok daha iyisi gelmezse kimse gelmesin. Boş kalsın koltuk.

Kazanmamız gereken maçta durum 1-1ken,En büyük gol silahımız olan Drogbayı oyundan çıkarıp 88de Ceyhun kütügünü oyuna aldıgı anda mancini benim gözümde bitti. Birde chelsea macındaki artisliklerini hiç unutamadım.

Bencede böyle olacaktır kardeş. Başarılı oluruz.

Bende Lucescu ile başarılı olacağımızı düşünüyorum. :)

Ne zaman konuya baksam kadro kurduğun bir mesajı görüyorum :)

Genelde aynı kadro etrafında dönüyor hocam bazen Tarık oluyor mesela sağ bekte , bazen Şener ; bazen altı yabancılı bir planlama yapıp sezonu rotasyonla , cezayla ve sakatlıklarla rahat rahat götürürüz diye düşünüyorum ; bazen iyi olmayadabilir diyorum. Bazen Dória'nın fiyatı ne olursa olsun alınması gerektiğini düşünüyorum ; bazense mali olarak dar boğazdayız adamın sözleşmesi 16.04.2015'te bitecek devre arası Dória için devreye girersek daha ucuza alırız yada oyuncuyla yakından ilgilenirsek 16.04.2015 tarihinden itibaren ön protokol imzalayabiliriz bonservisi olmadan diye düşünüyorum. Ama sürekli aklımda bir şeyler dönüyor , düşünmeden kendimce planlamadan yapamıyorum neden böyle bilmiyorum. :)

Tariki sag beke yaziyorsunuz da, Sampiyonlar Liginde onun anasini aglatirlar. Defansif yönü Sabriden cok daha kötü. Öyle öyle speedy gonzalez ya da cogu kisiyi daha cok etkiledigi icin Gökhan Gönül gibi pir pir kostugu icin göze hos geliyor.

Tarik bana göre bekten ziyade daha cok kanat oyuncusu.

I am the one who knocks!

Taraftar istedi Muslera alındı

Taraftar istedi Drogba geldi

Taraftar istedi Fatih hoca geldi

Taraftar her zaman iyisini ister..

Keşke bizi dinleseler hep.

Mancini'den bir halt olmaz..

Bana 1-0 gerideyken oyuncu değiştirmeyi unutan bir hoca söyle..

Söyle ya..

Taraftar hic bir sey bilmiyor. Bu forumda yazilanlarin %90'i deli sacmasi, FM fantazisi. Taraftar Derwall'i de kovdurtmak istemis, Florya'yi basmisti, otobus taslamisti ama o zaman basiretli bir yonetimimiz vardi.

Galatasaray bugun Turkiye'nin Avrupa'da en basarili takimi olmussa bu Derwall kovulmadigi icindir. Ama biz bu zihniyetle o miraslari yemeye devam edersek tuketecegiz bir gun, ve Fener ve Besiktas gibi siradan bir Turk takimi haline gelecegiz.

Tariki sag beke yaziyorsunuz da, Sampiyonlar Liginde onun anasini aglatirlar. Defansif yönü Sabriden cok daha kötü. Öyle öyle speedy gonzalez ya da cogu kisiyi daha cok etkiledigi icin Gökhan Gönül gibi pir pir kostugu icin göze hos geliyor.

Tarik bana göre bekten ziyade daha cok kanat oyuncusu.

I am the one who knocks!

Şampiyonlar Ligi'nden çok fazla umutlu değilim zaten 5+3 gibi bir sistemde renktaş ben şahsen.

Tarık Çamdal'ın da her yerli oyuncu gibi geliştirmesi gereken yönleri var illa ki Lucescu ile kendini bulabilir ; ulaşabileceği son noktaya gidebilir.

Tarık Çamdal uygun görülmezse Şener Özbayraklı'da olabilir ikisinden hangisi daha iyiyse , hangisi daha iyi olacaksa o alınmalı.

Bu ülkede Gökhandan sonra sag bek oynatılabilecek en kaliteli adam Tarık Çamdal bence. Ardından Şener gelir.

Bende Lucescu ile başarılı olacağımızı düşünüyorum. :)

Genelde aynı kadro etrafında dönüyor hocam bazen Tarık oluyor mesela sağ bekte , bazen Şener ; bazen altı yabancılı bir planlama yapıp sezonu rotasyonla , cezayla ve sakatlıklarla rahat rahat götürürüz diye düşünüyorum ; bazen iyi olmayadabilir diyorum. Bazen Dória'nın fiyatı ne olursa olsun alınması gerektiğini düşünüyorum ; bazense mali olarak dar boğazdayız adamın sözleşmesi 16.04.2015'te bitecek devre arası Dória için devreye girersek daha ucuza alırız yada oyuncuyla yakından ilgilenirsek 16.04.2015 tarihinden itibaren ön protokol imzalayabiliriz bonservisi olmadan diye düşünüyorum. Ama sürekli aklımda bir şeyler dönüyor , düşünmeden kendimce planlamadan yapamıyorum neden böyle bilmiyorum. :)

Fazla kafanı yorma. Yönetimin açıklamalarına bakarsak transfer dönemi çok zor geçecek. Önce eldeki oyuncuları satmamız lazım. Devre arasının bedelini çok ağır ödeyeceğiz gibi. Şimdi yönetim bir hata daha yapmamak için yeni gelen TD'ye göre politika da izler.

Yerli sağ beklerden bize pek yarar gelmez gibi belki bir ihtimal Şener olur. Stoper için Koray'a güvenmek zorundayız pek yabancı lüksümüz yok. Orta sahaya yerli kreatif bir oyuncu şart. Yerli bir sağ/sol kanat şart oğlu şart. Bir de yabancı forvet/kanat bitirici kaliteli bir oyuncu şart. Aslında daha bir sürü oyuncuya ihtiyaç var ama bu durumda çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt