Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Yakın'a neden hayır diyorsunuz anlamıyorum. Bence ideal.

Frank De Boer da olabilir. Yani illa Hollanda ekolü olacaksa en iyisini alalım bare.

Mancinin gidişine en çok yardımcıları için üzüldüm çok kaliteli adamlardı.

Hasan Sas'i bu kulubun kapisindan iceri sokarlarsa yaziklar olsun, bu yonetimden adam olmaz.

erydugaz.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geçen sene almalıydık çok söyledik ama mancini geldi.

Bencede tam aradığımız adam yani eğer getirseydik taraftarla takımla müthiş bir kan uyumu yakalayabilirdi ama maalesef bu başkan varken gelmesi imkansız sayılırdı yani Bielsa bizim başkanın hayallerindeki prezantabl yapıya sahip birisi değil özellikle ama bakalım Marsilya'da başarılı olması için uygun bir ortam neler yapacak.

Murat Yakın'a neden hayır diyorsunuz anlamıyorum. Bence ideal.

Frank De Boer da olabilir. Yani illa Hollanda ekolü olacaksa en iyisini alalım bare.

Mancinin gidişine en çok yardımcıları için üzüldüm çok kaliteli adamlardı.

De Boer zamaninda bizim takimda amatör stoper gibi duruyordu yine plansiz sekilsiz oynadigimiz icin.

Ajax da fena degil aslinda ama nedense bize uymazmis gibi bir düsünce var bende.

I am the one who knocks!

Bencede tam aradığımız adam yani eğer getirseydik taraftarla takımla müthiş bir kan uyumu yakalayabilirdi ama maalesef bu başkan varken gelmesi imkansız sayılırdı yani Bielsa bizim başkanın hayallerindeki prezantabl yapıya sahip birisi değil özellikle ama bakalım Marsilya'da başarılı olması için uygun bir ortam neler yapacak.

Vallaha lucescu nekadar prezantabl tartışılır,bielsa marsilya ile 3. Olur fransada,iyi işler yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt