Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya cidden Luce'den başkası gelecekse yönetim sınıfta kalmıştır bu saatten sonra ha yine şampiyon olabiliriz vs vs orası ayrı meseleler ama neye güvenip bu yola girdiklerini sorgularım gerçekten.

Amrabat, Dany, Chedjou, Hajroviç, Ontivero,( Ontivero kiralık gider Chedjou transfere göre Dany, Amrabat satılır, Hajro s.. gitsin)

Vallah icimde bi his var, bu Hajrovic den para kazanacağız dünya kupası sayesinde.

I am the one who knocks!

Ben bu sene 4. yıldızı alalım derim ve o yüzden defansif bir oyun oynarsak o kadar da rahatsız olmam

Önce eldeki gereksiz yabancilari elden cikartalim :D

I am the one who knocks!

Drogba,Burdisso gitti.Amrabat'ın talipleri var,muhtemelen o da gider.Dany'i Fransız ekipleri istiyor.O da bir şekilde gider.Olmadı Süper Lig'den bir ekip muhakkak ister kadrosuna katmak.Hajrovic-Bremen gibi görünüyor.Yani topcularımızın alıcıları var.Sıkıntı olmaz göndermek.

Çok işimiz var çöpler kampa katılır yeni transferler gecikir yabancılar tekrar gözden geçirilir yeni sistem yeni heyecan zor zor Allah sonumuzu hayır etsin..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya cidden Luce'den başkası gelecekse yönetim sınıfta kalmıştır bu saatten sonra ha yine şampiyon olabiliriz vs vs orası ayrı meseleler ama neye güvenip bu yola girdiklerini sorgularım gerçekten.

Lucescu gelicem dediği anda başkan bir anda mancini gitsin diye altını oymaya başladı.Ft için de aynı stratejiyi uygulamıştı.

Southampton'ın teknik direktör adayları: Ronald Koeman, Mancini, Steve Bruce, Tim Sherwood.

Forum eğer Koeman,F.De Boer filan istemiyorsa bence alalım.Çünkü forumda ki çoğu arkadaşlarımızın bir haltan anlamadığını düşünüyorum.

2011 u20 dünya kupası en iyi 10 gol

[media]https://www.youtube.com/watch?v=cB92kiNbKzs[/media]

Ntv spor' da Atletico'nun şampiyonluk öyküsünü izliyorum da abi adamlar ne mücadele etmiş bee

Lucescu gelmeyecekse,Mancini'nin gitmesi hatadır.O zaman bakacaz karar doğrumu yanlış mı.? Bide Allah muhafaza Deniz'li filan gelirse o zaman buyrun cenaze namazına.Cümbüşü seyreyle.

Benim düşüncem luce ile anlaşıldı sonra mancini'ye yol verildi.

dsc_01275.jpg
dsc_01324.jpg

dsc_01285.jpg
dsc_01117.jpg

dsc_01235.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt