Her dedigine katiliyorum. O kadar cok tutarsizlik var ki insanlarin dediklerinde sasiriyorum bazen.
Sezon sonunda butun sartlar goz onune alindiginda cogu Mancini basarisiz diyemedi, ne yonetim, ne butun sezon onunla ugrasan, camur atan basin, ne de taraftarlar. Burada bir suru insan dedi ki "oynattigi futbol cirkin, o yuzden istemiyoruz", iyi de Lucescu sanki cok guzel mi oynatiyor, seyredin bakin o zaman, ne zaman en son seyrettiniz? Bu sefer derler ki "futbol guzel olmasin, yeter ki kazanalim, 4. yildizi takalim". E hani Mancini'yi futbolunu begenmediginiz icin istemiyordunuz?
Shakhtar'in sahibi milyarder, FFP cikmadan once inanilmaz buyuk paralar harcadi o kulube cebinden. Senin de dedigin gibi verdi 20 milyon bonservisleri, genc Brezilyali yildizlari topladi. Ona ragmen 10 yilda aldiklari 1 UEFA kupasi. Sevilla'nin su an transfermarkt'a gore ortalama oyuncu degeri Shakhtar'dan az, bu 10 yilda 3 kere kazandilar UEFA kupasini. Lucescu bizim hayal bile edemeyecegimiz rakamlara transferler yapip 20-30 milyonlara aldigi futbolculari yedek bile oturtacak lukse sahip, burada herkes onun ne kadar mutevazi kadrolarla Shakhtar'i basarili yaptigini anlatiyor.
10 yilda 9 kere sampiyon olduysa Ukrayna liginde rakiplerinden kat kat fazla imkanlarla, cok cok daha pahali oyuncular alarak cok zayif takimlara karsi oldu. "E ama Lucescu bizi de kotu kadroyla sampiyon yapmisti, Besiktas'i da yapmisti!" O 10 yil onceydi. O zamanki hirs, calisma azmi, gucu var mi acaba bakalim 70 yasindaki adamda? Ustelik de o zaman bile ilk geldigi sene bizi sampiyon yapamamisti, ki o zaman kadromuz UEFA sampiyonu olan kadroydu.