Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli falan gelirse ağır fiyasko olur..Murat Yakının da gelmesini istemem keza Basel gibi bir takımı şampiyon yapmak çok büyük bir iş değil...Zaten son yıllarda lige ambargo koydular..Uefadaki yükselişleri başarıdır ama Fb'nini bile bala g.te yarı final gördüğünü unutmayın derim.. Bize Sneijder Melo Musleraa gibi adamların ağırlığını taşıyacak Selçuk -Burak gibi adamlara futbol oynatacak bir hoca lazım..Bu isim gayet açık ve net alabiliyorsak fantaziye gerek yok..

Lucescu olmazsa Tuchel, Laudrup, Murat Yakın, De Boer ilk düşünülmesi gereken isimlerdir.

Muslera,Chedjou,Telles,Sneijder,Bruma,Melo bize yeter. Alacaksak Birde Luce aracılıgıyla Darijo Srna'yı alalım beke olay bitsin.

'Seneye G.Saray'da olmayacak...' - Şampiy10 Haber

Sarı-kırmızılı takımda yeterince şans bulamadığı için sıkıntılı olduğunu kaydeden genç futbolcu kesinlikle kaçmadığının altını çizdi.

Bosna Hersek Milli Takımı Teknik Direktörü Safet Susiç, Hajrovic’in gelecek sezon Galatasaray forması giymeyeceğini savundu, “İzet daha fazla şans bulmalıydı. Bu şekilde devam etmek istemiyor” diye konuştu

Haberin tamamını okumanızı tavsiye ederim.

"Şu anda iki teknik direktör adayımız var. Birisi herkesin bildiği Mircea Lucescu. Lucescu bizden pazar gününe kadar izin talep etti. Diğeri ise siz dahil kimsenin aklına gelmeyen bir isim" Ümit Özdemir

Bu kimsenin aklına gelmeyen isim Sergen olmasın :D Buradan anlaşıldığı üzere pazar gününe kadar td açıklanmayacak.

forzAslan @forzAslan · 3 dk.

#Gelişme | Evet Juande #Ramos'da alternatifler arasında. Belirttiğimiz üzere yönetim teknik direktör konusunda maliyet hesabı yapıyor!

forzAslan @forzAslan · 1 dk.

#Gelişme2 | Juande Ramos'un 3 yıllık maliyeti 3.5 m. euro x 3 = 10.5 m. euro civarı Lucescu'nun 5 m. euro x 3 = 15 m. euro

forzAslan @forzAslan · 24 sn.

Gelişme3 | Ekonomik anlamda yönetim ince eliyor sık dokuyor. UEFA'dan #FFP konusunda uyarı alındı ve ekonomik dengeyi tutturmaları gerekiyor

ali naci küçük @nkucukk · 33 dk.

Ünal AYsal: BEN Mancini'ye transfer bütçesi ve mevcut imkanları anlattıktan sonra Roberto Mancini bana şu yorumu yaptı:

ali naci küçük @nkucukk · 32 dk.

Mancini: Ben Galatasaray’a gelirken hedefim Türkiye’de değil, Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmaktı

ali naci küçük @nkucukk · 32 dk.

Mancini: Bütçe ve yabancı kontenjanındaki bu sınırlar başarılı olmamı engelleyen unsurlar. Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir kadro kurmalıyım

ali naci küçük @nkucukk · 31 dk.

Mancini: Ama bu iki sınır benim koyduğum hedefleri imkansız hale getiriyor. Bu şartlarda GalataSaray’da kalmamın bir anlamı yok.’

forzAslan @forzAslan · 3 dk.

#Gelişme | Evet Juande #Ramos'da alternatifler arasında. Belirttiğimiz üzere yönetim teknik direktör konusunda maliyet hesabı yapıyor!

forzAslan @forzAslan · 1 dk.

#Gelişme2 | Juande Ramos'un 3 yıllık maliyeti 3.5 m. euro x 3 = 10.5 m. euro civarı Lucescu'nun 5 m. euro x 3 = 15 m. euro

forzAslan @forzAslan · 24 sn.

Gelişme3 | Ekonomik anlamda yönetim ince eliyor sık dokuyor. UEFA'dan #FFP konusunda uyarı alındı ve ekonomik dengeyi tutturmaları gerekiyor

Juande ramos fena olmaz luce olmazsa

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

Lucescu hayırlı olsun arkadaşlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Günaydın arkadaşlar Berat Kandiliniz Mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt