Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hajrovic'e 5 milyon veren varsa bonservisiyle yoksa oynayabileceği takıma kiralık göndersinler.

Amrabat ise 5 Milyondan fazla veren varsa satsınlar yoksa +3'de kalabilir.

Radyospor - Mancini'nin gidişi Gomis'e yaradı

Ne dersiniz Gomis'e imza attırır mı yönetim Lucescu'ya sorup ?

Gomis geleceğine yabancı forvet almayalım daha iyidir... Zaten yabancı sınırı başımıza bela Gomis' i de Burakı da kesemezsin takımdan hem çift forvet oynarız hem de Brumayı oynatamayız..Bence yabancı hakkımızı defansta ya da çok kaliteli bir forvet alırsak hücumda kullanalım..Gomis bizim için kapalı kutu olur

Ramos fantazi olur. İspanyol hocalar ve oyuncular dikiş tutturamıyor ülkemizde. Hazır Mancini'den kazasız-belasız kurtulmuşken, Lucescu için fedakarlık yapmalıyız. Gerekirse mevcut kadroyla devam edelim ama yeter ki gelsin şu adam.

Uefa ukraynadaki sporculara ve teknik ekiplere tek tarafli sozlesme feshetme hakki tanimis. Luce geliyor yaninda teixerayida getirsin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaşın bir hükmü yok. Nasılsa uzun planlamaların yapılmayacağı bir ülkede yaşıyoruz. Kaldı ki Feldkamp'ta 70 kusur yaşlarında görev yaptı bizim takımda. Luce gelsin, 2 sene çalışsın yine yeter.

10 yil evvelki lucescu ile bugunku lucescu arasinda fark oldugunu dusunuyorum ve okadar pozitif bakmiyorum

sonucta feldkamp geldi ama o donem sezonu bitirmeden gitti

insallah yasi cok sorun yaratmaz

Ben 1 Aslanım @ben1aslanim · 22 dk.

UEFA, Ukrayna'da ki olaylardan dolayı teknik direktör ve futbolcuların sözleşmelerini tek taraflı fesih edebilme hakkı olduğunu duyurdu.

Semih Vaizović @vaizovicsemih · 24 dk.

Gune sicak bi haberle baslayalim,son gelen haberlere gore UEFA ic savas nedeniyle UKRAYNAdaki sporcu ve TDlere tek tarafli fesh hakki tanidi

Semih Vaizović @vaizovicsemih · 22 dk.

Lucescu Yakın Meşaleleri Yakın :)

t.direktor bosverde, is boylese

shaktarin 3,4 yildizini simdiden alalim hehe

Luce gelecekse başkan neden Alman veya Hollanda ekolünden bir hocaya bakıyoruz dedi? Hedef şaşırtmak mı istiyor anlayamadım.

Hajrovic istediği kadar Dünya Kupası'nda başarılı performans göstersin, yine de sadece Dünya Kupası performansına bakarak kimse 5 milyon falan vermez.

O Casper gibi oyun stiliyle çoğu takım için lüks bir oyuncu, savunma yapmayacak, oyunda sürekli olmayacak, ayağına gelince birşey yapacak, fazlasını yapmak isterken yapamayacak... Bizde oynadığı maçlar da izlenecek sonuçta.

3,5'tan fazla vermez kimse, hayal görmeyelim. O da kim bilir kaç taksitle

Galatasaray yönetimi bir sezonda dünya çapında iki teknik direktörü göndererek bize alışık olmadığımız bir senaryo izletti. İkisi de şık olmadı. Kendileri açısından haklı sebeplerle önce Fatih hoca istifaya zorlandı, sonrasında da Mancini... Terim istifa etmedi, gönderildi, isteseydi TFF ile imzalamayıp, oturduğu yerden tazminatını alırdı, almadı. Galatasaray’la Terim kadar, hatta hiç bir duygusal bağı bulunmayan Mancini de tazminatını çatır çatır alırdı, almadı. Oysa yabancılar ülkemize önce para kazanmak için gelirler, tazminat da haklarıdır. Mancini isterse kötü bir motivasyonla, kötü antrenmanlar yaptırıp 2 ayda Galatasaray’ı tüm hedeflerinden eder ve yine tüm tazminatını alıp gider, Ünal Aysal’ı da hedef tahtasında bırakırdı.

Kimse tek kelime edemez

Mancini, Terim gibi Galatasaray açısından fenomen bir ismin yerine gelebilecek en önemli isimlerden biriydi. Geldi, kriz derinleşmeden paratoner görevini yaptı. Juventus’u eleyip, yeni bir Şampiyonlar Ligi vizesi aldı, Türkiye Kupası’nı kazandırması da cabası! Mancini’nin teknik direktörlüğünü herkes tartışabilir, kimi beğenir kimi beğenmez, ancak şu dakikadan sonra kimse Mancini’nin adamlığına tek kelime edemez. Çünkü, anladığım kadarıyla Mancini kendisi için Galatasaray’ı para kazanacağı bir yer değil, kariyerini geliştireceği bir kulüp olarak görmüş ve kariyerini kazanacağı paranın önüne koymuş. Yoksa, hiçbir başarı elde etmeden kazanacağı garanti 9 milyon euroyu bırakıp gitmezdi...

Problemler yerinde duruyor

Hafızamızı tazeleyelim. Mancini, Kayserispor yenilgisi sonrası, “Çantamı toplar yarın giderim. Ama Galatasaray’ın daha ciddi problemleri var” demişti. Samimiymiş. Mancini gitti problemler durduğu yerde duruyor. Ve böyle bir zamanda ayrılarak, hem kulübe yeni bir teknik adam bulacak zaman hem de yeni teknik adama kadro planlaması yapacak fırsat yarattı. Yeni hoca “Fizik kalitesi düşük bir takımla karşılaştım” mazeretini asla kullanamayacak. Yönetimin ise zaten hiç mazereti yok. Mancini, başarılıydı başarısızdı tartışmalarından daha önemli bir tartışmayı başlamadan bitirdi: Klas bir adammış!

Adamsın Signore

Yaşın bir hükmü yok. Nasılsa uzun planlamaların yapılmayacağı bir ülkede yaşıyoruz. Kaldı ki Feldkamp'ta 70 kusur yaşlarında görev yaptı bizim takımda. Luce gelsin, 2 sene çalışsın yine yeter.

Kendisi 68 yaşında , ancak önemli olan bu değil.

Önemli olan artık Lucescu takımın başına geçerse , yardımcılığına genç , potansiyelli , hırslı ve başarıya aç bir ismin getirilmesi. Yerli veya yabancı.

Lucescu'yu da artık bu renklerin altında emekli etmek lazım tabi , yardımcı olarak gelen isimde Lucescu'nun tecrübelerinden , futbol zekasından yararlanır ve bu isim yabancı dahi olsa Lucescu'nun yardımcılığını yaptığı süre zarfınca ; Türkiye'yi , STSL'i vs. en iyi şekilde tanır ve öğrenir.

t.direktor bosverde, is boylese

shaktarin 3,4 yildizini simdiden alalim hehe

Olabilir belki ancak 3-4 yıldız isim imkansız çünkü 5+3 yabancı sınırlaması gibi bir saçma kural var maalesef ligimizde.

Başka takımların sulanma durumlarını geçtim bile kafadan çünkü Lucescu buraya gelirse onları da getirebilir ancak 5+3 işte ... :(

Luce gelecekse başkan neden Alman veya Hollanda ekolünden bir hocaya bakıyoruz dedi? Hedef şaşırtmak mı istiyor anlayamadım.

Hocam tahminler şu yönde ;

Lucescu ile çok önceden anlaşıldı , Mancini'ye tazminat ödememek için oyunlar döndü ve Mancini'ye tazminat ödemeden yollar ayrıldı.

Şimdi adam çıkıp yeni teknik direktörümüz Lucescu dese önceden anlaştığı ortaya çıkar buda hem Lucescu hemde bizim için itibar olarak negatif bir durum.

Normalde olduğu gibi Mancini ile yollar ayrıldı şuan hoca arayışındayız , Aysal'da Alman veya Hollanda ekolünden olabilir demiş , tabi ne olacak en son arayışlarına cevap bulamayan Galatasaray eski teknik direktörlerinden Mircea Lucescu'yu takımın başına getirecek. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt