Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan gelecek, dertler bitecek..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Flerquin gibi adam getirsin. Bjk maçlarında arkamıza yaslanıpta izleyelim :)

Lucescu ve Mancini'nin sistemden çok vizyonları farklı . Lucescu adı şanı duyulmamış adamları alır en iyi verimle onları kullanır .

Ama Mancini de yıldız oyuncuları alır onları en iyi verimle kullanır .

Lucescu gelirse yıldız futbolcuyu unutun .

Lucescunun gelmesi en çok Bruma ve Tellese yarar. Yıldız potansiyelleri dahada artar. Hatta Çolaktan bile bişeyler yaratabilir. Semih ve Koray konusuna girmiyorum bile..

Yalnız o grup neydi be babacım liverpool

Barcelona

Roma

Ve o grupta 5 beraberlik 1maglubiyet

Macların cogundada öndeyken 90larda yıkıldık

Bu hoca isi uzun sürecekse yönetim yerli transferleri kendi yapsin. Alinacak oyuncular zaten belli, fzla secenek yok.

Ben 1 Aslanım @ben1aslanim · 22 dk.

UEFA, Ukrayna'da ki olaylardan dolayı teknik direktör ve futbolcuların sözleşmelerini tek taraflı fesih edebilme hakkı olduğunu duyurdu.

Semih Vaizović @vaizovicsemih · 24 dk.

Gune sicak bi haberle baslayalim,son gelen haberlere gore UEFA ic savas nedeniyle UKRAYNAdaki sporcu ve TDlere tek tarafli fesh hakki tanidi

Semih Vaizović @vaizovicsemih · 22 dk.

Lucescu Yakın Meşaleleri Yakın :)

Antu ON

Dün Mancini istifa etti, bu gün UEFA Lucescu'nun çalıştığı ülkedeki teknik direktör ve futbolculara tek taraflı fesih hakkı tanıyor. Bunlar UEFA'yı parmaklarında oynatıyorlar diyorum dinlemiyorsunuz.

Antu OFF

Telles haric devre arasında para boşa gitti şimdiki bütce 12 milyonmuş +satılanlar bence devre arasında car cur etmeseler 20-25 olurdu bence luce için yeterdi ama artık.luceye bütce vermek lazım adam nelernyapıcagını gösterdi bi skhtar olamasaktanyarısı kadar harcamalıyız

Srna gelirse Ebouenin ilk geldiginde verdigi etkiyi verir,belkide fazlasını. Hala On numara piyasası var bence adamın.

Telles haric devre arasında para boşa gitti şimdiki bütce 12 milyonmuş +satılanlar bence devre arasında car cur etmeseler 20-25 olurdu bence luce için yeterdi ama artık.luceye bütce vermek lazım adam nelernyapıcagını gösterdi bi skhtar olamasaktanyarısı kadar harcamalıyız

Dentinho'yu bile 7,5 milyon Euro'ya almışlar. Çok transfer yapmamıza gerek yok bizim zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt