- 9 Ocak 2014
- 33.060
- 9.410
- 1.538
Defansı Semih-Koray hem Clde Hem ligde idare edebileceklerse Srna+Costa yapalım bitsin bu iş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De Marke'den olduğuna göre olay şuan haber boyutunda , duyum değil gibi ancak UEFA'dan da resmi açıklama yok sanırım an itibariyle.
Gün içerisinde resmi açıklama gelir diye düşünüyorum.

Ben de bu kadar yaygara koparıldığına ve kesin konuşulduğuna göre resmi açıklama falan geldi sandım. Ortada bir şey yok yaptığınız muhabbete bak.![]()
Gün içerisinde açıklama gelir bekleyelim.
Çare
T.D
Ekli dosyayı görüntüle 15215
Y.A
Ekli dosyayı görüntüle 15216
Futbol Koordinatörü
![]()
TRANSFERLER
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 15217
Ekli dosyayı görüntüle 15218
Gelse bile kimse bedava kaçamaz onu unutun.
Uefa'nın Ukrayna'daki futbolcular için böyle bir kararı yokmuş.İnşallahta olmaz.Yazık günah adamlar kamyon yükü parayla futbolcu almış.Hop bedava kaçacak.Ben böyle birşey olacağını sanmıyorum.Ukrayna Milli Takımı ve Ukrayna Ligi Avrupa futboluna renk katıyor.Bitirmezler.Shevchenko gibi siyasileri var.
-Kulüpler kolaylık sağlar, oyuncular kiralık oynar bi süre.Ne kulüp mağdur olur ne takımlar.
Son 10 yılda Shakhtar'ın kaç tane maçını izledinizde Lucescu gelsin diyorsunuz. Adım gibi eminim Luce gelsin diyenlerin çoğu 10 yılda 10 tane shakhtar maçı izlememiştir. Shakhtar denilen kulüp gerektiği zaman genç bir oyuncuya gözü kapalı 20M verip alan bir kulüp. Maddi durumları çok iyi. Bulundukları ligde zirvedeler ve Luce bu ligde ilah gibi görünüyor. Buna rağmen shakhtar son 8-9 yılda 2 defa Şl gruplarından çıkmayı başarmış. verilen bonservislere bakıldığı zaman Şl'de 2 defa gruplardan çıkmak komik bir rakam gibi duruyor. Hepsini geçtim. Luce bize gelirse ilk geldigi yıllardaki gibi istekli arzulu hırslı olacak mı acaba? Adam 70 yaşında. futbolda doyum noktasına gelmiş. Madrid veya bayern gibi bir kulüp değilseniz ve bu kulüplerle yarışıyorsanız, hırslı, başarıya aç bir ekibiniz olmalı. Örnek; Kloop olmasaydı dortmund bayernin karşısında duramazdı. Simione olmasaydı atletico bu kadar hırslı bir oyun sergileyemezdi. Bize başarıya aç bir adam lazım.
Yetmez.![]()