Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 Milyon Euro'ya ancak o kadar olur. :)

Douglas Costa-2.5 Milyon Euro İmza Parası

Olcan Adın-4.5 Milyon Euro

Mevlüt Erdinç-5 Milyon Euro

oyuncu satarsak alırız daha.

Douglas yerine Shaqiri kiralık+opsiyonlu da olabilir.

Ne yalan söyliyim şu 12 milyonluk bütçe muhabbetine inanmıyorum.Transfere Uğur Demiroku da ekle.Çok geliştirdi kendini.

Tamam ya sen haklısın bir dur bekleyelim bakalım bir sakin ol.

Ayrıca ; eğer Ukrayna'da böyle bir durum olmazsa Lucescu'nun da gelmesi çok zor.

Yok ben zaten sakinim sıkıntı yok yani. Ayrıca böyle bir şey olduğunda sadece şaktar değil tüm ülke futbolu etkilenecek. O kadar kulübün mali zararını kimse karşılayamaz. Hani boş yere ümitlenmeyin diye söylüyorum. Daha önce dediğim gibi ya lig bu sene oynanmaz futbolcular kiraya veya satışı yapılır. Ya da aldıkları fiyat üzerinden fesih yapılır.

12 Milyon Euro'ya ancak o kadar olur. :)

Douglas Costa-2.5 Milyon Euro İmza Parası

Olcan Adın-4.5 Milyon Euro

Mevlüt Erdinç-5 Milyon Euro

oyuncu satarsak alırız daha.

Douglas yerine Shaqiri kiralık+opsiyonlu da olabilir.

Söyleye söyleye getiricen shaqiriyi alpay:)

Söyleye söyleye getiricen shaqiriyi alpay:)

3 senedir içimde kalan uktedir Shaqiri.

O dönem 1.5 milyon Euro yüzünden kaçırdığımızda da çok moralim bozulmuştu.

Ondan sonra o bölgeye yapılan onca transferden (Amrabat-8.5 Milyon Euro, Hajrovic-3.5 Mmilyon Euro, Yiğit Gökolan-3 Milyon Euro, Ontivero-2 Milyon Euro, Bruma-12 Milyon Euro) Bruma dışında tutma ihtimali olan hiç bir isim bile olmadı, ki o da o ağır sakatlıktan nasıl dönecek meçhul.

Dile kolay alt tarafı vermediğimiz 1.5 Milyon Euro yüzünden 29 Milyon Euro harcamışız ve elimizde net 1 isim dahi yok.

Shaqiri de Bayern'de yedek ve bu şekilde devam etmesi onu geriye götürüyor.

Gelsin iki tarafta geç de olsa buluşsun artık.

Yok ben zaten sakinim sıkıntı yok yani. Ayrıca böyle bir şey olduğunda sadece şaktar değil tüm ülke futbolu etkilenecek. O kadar kulübün mali zararını kimse karşılayamaz. Hani boş yere ümitlenmeyin diye söylüyorum. Daha önce dediğim gibi ya lig bu sene oynanmaz futbolcular kiraya veya satışı yapılır. Ya da aldıkları fiyat üzerinden fesih yapılır.

Bilmiyorum artık , bir orta yol bulunacağı kesin ama ne olacak bilmiyorum.

Olmadı kiralayabiliriz belki birini ikisini falan liglerinin durumlarına göre.

3 senedir içimde kalan uktedir Shaqiri.

O dönem 1.5 milyon Euro yüzünden kaçırdığımızda da çok moralim bozulmuştu.

Ondan sonra o bölgeye yapılan onca transferden (Amrabat-8.5 Milyon Euro, Hajrovic-3.5 Mmilyon Euro, Yiğit Gökolan-3 Milyon Euro, Ontivero-2 Milyon Euro, Bruma-12 Milyon Euro) Bruma dışında tutma ihtimali olan hiç bir isim bile olmadı, ki o da o ağır sakatlıktan nasıl dönecek meçhul.

Dile kolay alt tarafı vermediğimiz 1.5 Milyon Euro yüzünden 29 Milyon Euro harcamışız ve elimizde net 1 isim dahi yok.

Shaqiri de Bayern'de yedek ve bu şekilde devam etmesi onu geriye götürüyor.

Gelsin iki tarafta geç de olsa buluşsun artık.

Genel olarak haklısı çok iyi bir oyuncu ve 1.5 milyon euro yüzünden kaçırdık ve akternatif üretemedik ama;

Bayern devreye girmese alıcaktık,mesele para değildi biz 1.5 değil 3.5 daha versek alamazdık bayern devreye girince.

D Costa bu ara ho

Ucuz bi meblağ karşılığında aldık 99%

* LG G2 Tapatalk *

AYSAL: "UEFA KAPIYA DAYANDI"

Sinyor, Şampiyonlar Ligi'ni düşünecek durumda değiliz. UEFA kapıya dayandı. Böyle giderse UEFA'nın ülke geneline ceza vermesi sözkonusu. Şampiyonlar Ligi'ne belki katılamayabiliriz. Buradan gelecek 25 milyon euro gelir bile risk altında."

Dikkat edelim!!!, başkan acaba 17 temmuz kararları hakkında ön bilgimi aldı. 17 temmuzda UEFA nın gerekli cezalar verilene kadar türkiyenin üyeliğini askıya aldık açıklaması yapma ihtimali varmı yoksa.

Başkan Mancini gitsin diye demiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt