Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'de böyle tek taraflı bişey çıkıyormuş futbolcular hakka sahip (Muslera, Sneijder vs..) normal bişey mi ? Sözleşmeli futbolculardan kulübe edilen zararlar ne olacak ?

İnanmayın şu yandaşlara..

Valla shaktardan isterse oyuncu gelmesin. Yaşımdan dolayı hatırlamıyorum ama Skor lazım güzel oyun değil luce gelsin. Ki bemce güzelde oynarız. Antalya Rize maçlarında güzel oynadıkta ne oldu

tapa

Lucescu : Galatasaray ile anlaştım diyemem ama anlaşmadım da diyemem. Şuan belli değil.

İs bitmis.

Luce yi tinercilere gönderdik o çapsızları bile 83 puanla şampiyon yaptı varın siz düşünün neler yapabileceğini..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

SA hadi biraz halay ÇEKEK

aa924f-tumblr_mweyskWASN1smz3m5o1_400.gif

2008-2011 arasındaki dönemimize bakıyom, ortaçagdaki avrupa kadar karanlıktı lan.

yav uefa tek tarafli fesih olayi dogrumudur su an belirsiz ama sacma olur diyenler var nasil sacma oluyormus bal gibide olur,futbolcunun parasini 3 ay odeme adam tek tarafli fesih ediyor,takim kume duserse ayni fesih hakki yine futbolcuda var,o ulkede ic savas cikarsa futbol diye birseymi kalacak ne yapacak o futbolcu 1-2 sene top oynamadan ulkenin duzelmesinimi bekleyecek.ic savas halinde tek tarafli fesih gayet mantikli

Lucescu'yu Ahmedov bırakır mı acaba?Böyle bir adamı kulüp karşısına almak istemez.Lucescu 1. planda.Ama bence olmama ihtimali de var.3.5m€ kazanıyormuş Donetsk'de. 6m'dan yeni sözleşme teklif etmişler.Pek gönüllü bırakmazlar gibi.Alternatifler nasıl olur acaba

Seedorf

Zidane

Murat Yakın

Hamza Hamzaoğlu

Seedorf fena para kaldırmış Milan'dan.10m€ aldığı söyleniyor tazminat olarak.Milan para sıkıntısı çekiyor ama bu sene teknik direktöre 15m'a yakın toplam para ödediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt