Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahım şu mubarek günde şu olumlu havayı bozma yarabbi:) herkesin kandili mubarek olsun..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fabregas'ı kadrosuna katan Chelsea'nin bir kaç gün içerisinde Diego Costa ve Filipe Luis transferlerini açıklaması bekleniyor

Luce gelirse eğer,

1) Bruma direk ilk 11 oyuncusu olur.

2) Asla 4-2-3-1'den vazgeçmez bu da eğer kalırsa Sneijderin oynaması gereken yerde oynayacağına işarettir.

Bu 2 konuda içim rahat fakat Sneijder yaşı itibariyle son kez vitrine çıkacak. Bu yüzden parlarsa 15'e bile başkanın hatta Luce'nin de okeyleyeceğini düşünüyorum.

UEFA, Ukrayna'daki savaş nedeniyle futbolcu ve teknik adamların tek taraflı olarak sözleşmelerini feshedebileceğini duyurdu.

Luce gelirse eğer,

1) Bruma direk ilk 11 oyuncusu olur.

2) Asla 4-2-3-1'den vazgeçmez bu da eğer kalırsa Sneijderin oynaması gereken yerde oynayacağına işarettir.

Bu 2 konuda içim rahat fakat Sneijder yaşı itibariyle son kez vitrine çıkacak. Bu yüzden parlarsa 15'e bile başkanın hatta Luce'nin de okeyleyeceğini düşünüyorum.

benimde en büyük korkum muslera ve sneijder malesef :(

Fabregas'ı kadrosuna katan Chelsea'nin bir kaç gün içerisinde Diego Costa ve Filipe Luis transferlerini açıklaması bekleniyor

seneye yine bunlarla karşılaşırsak bırak tekniği,fizik olarak da çok iyiler.felipe luis,matic,diego costa,lukaku falan..

Lucescu tamam da, olursa alman ekolünden kim olur ona kafam takıldı. Başkan çilek dediğine göre Joachim Löw, Ottmar Hitzfeld dışında başka biri o sınıfa uymaz diye düşünüyorum. Tabi Klopp falan da var ama o imkansız. :)

Lucescu tamam da, olursa alman ekolünden kim olur ona kafam takıldı. Başkan çilek dediğine göre Joachim Löw, Ottmar Hitzfeld dışında başka biri o sınıfa uymaz diye düşünüyorum. Tabi Klopp falan da var ama o imkansız. :)

Löw uygundur fakat kendisi de bütçe ister ve yıllık ücreti de dolgun olmalı. Löw başarılı olur mu diye sorarsan, ilk sezon için hayır. ikinci sezon için evet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt