Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[QUOTEistemis varmi listesi"ozançyüksel, post: 8044024, member: 28269"]Mancini de iyi topcular istemis hakkini yememek lazim ama para yok iste

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neler I[/QUOTE]

hakan gabbiadini laporte guarin meyer d'ambrosio doria enes unal gokhan inler bublari istedik ama alamadik dedi kendisi. hakanla anlasmistik ancak vazgecti dedi yabanci basinda

hakan gabbiadini laporte guarin meyer d'ambrosio doria enes unal gokhan inler bublari istedik ama alamadik dedi kendisi. hakanla anlasmistik ancak vazgecti dedi yabanci basinda

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE]

Enesi istedik demiyor, Enesi Töreyi vs öneriyor.

Alamadikta demiyor, verilen sözlerin tutulmadiğini söylüyor.

Mesajı Gönderen: Hakan Barlak:cLink:2798574

İnşaallah Shaktar´ın başkanı ketum inatçı biridir.

Tırsmalar baslamıs kuslarda.

Enesi istedik demiyor, Enesi Töreyi vs öneriyor.

Alamadikta demiyor, verilen sözlerin tutulmadiğini söylüyor.[/QUOTE]

enes tore salih ucan yetenekli dedi . digerleriylede temas kurulmus

Bp8wPDtIYAMuBqA.jpg:large

Eneramo ve holoskoyu saymadım ben onlar kesin ayrılacaktır. Vede maaşları düşük olduğu için kiraya vermek çok kolay onları. Maşallah biz vasıfsız adamlara milyon eurolar bayildigimiz için kiraya da gönderemiyoruz

Onlari kiraya vermek cok mu kolay? Dany ve Amrabat seviyesinde maas alan adamlari göndermek kolay.Hajrovic, Amrabat ve Danyi göndermek zor.

Tabi, Fernando, Srna, Fred, Taison, D.Costa, Texeira, Bernard gibi adamlarda peslerine düsecek bir cok takimi reddedip, biz bjkde oynamak istiyoruz diyecekler. Turkiye Ligindeki 3.büyükte, CLde Playoutta yüzde 90 elenecek takimda.

Luce olmazsa Alman ekolüne yönelicez demiş başkan. Çok rahatladım. Hollandadan adam cıkmazz.

İnşallah Lucescu olur. Olmazsada Hitzfeld getirilmeli.

Eneramo ve holoskoyu saymadım ben onlar kesin ayrılacaktır. Vede maaşları düşük olduğu için kiraya vermek çok kolay onları. Maşallah biz vasıfsız adamlara milyon eurolar bayildigimiz için kiraya da gönderemiyoruz

Alakası yok feda sezonu geçti artık hiç biri acımaz beşiktaşa. Paralarını verip göndermek zorunda kalırlar.

Ayrıca bizde

Dany Nounkeu 1 milyon euro + 10 bin euro

Emmanuel Eboue 2.5 milyon euro + 10 bin euro

Nordin Amrabat 1 milyon euro + 17.5 bin euro

Hajrovic 1 milyon 100 bin euro

Chedjou. 2,2 milyon euro

Ontivero 350.000 euro + 5.000 EUR maç başı ücreti

Telles 1.400.000 euro + 10.000 euro maç başı ücreti

Gerisini elden çıkarmak istemediğine göre yazmaya gerek yok. Çok kazanıyor dersen ched ile eboue'yi elden çıkarmak için uğraşırsın.

Diğerleri için aldıkları para değil bakarsan.

Eneramo 1.2 milyon euro + 10bin euro maç başı

Holosko 1.1 milyon euro

Göndermeye kalktın mı dany amrabat hajrovic ontivero ve tellesten bi farkları olmaz. Ki telles'i zaten göndermeyiz. Bizdeki oyuncuların hepsini her türlü kiraya verirsin. Peki beşiktaş bu kadar kolay kiraya verebilir mi ?

Keza hajrovic, amrabat, dany ve eboue'yi isteyen takımlar var. Bonservis istemiyorum dersen her biri için 10 takım sıraya girer.

Buram Buram tecrübe kokan, Disiplinli, Sistemli saglam bir hoca. Ya Luce ya Hitzfeld diyorum Çünkü Korayı parçalı içinde sürekli görmek istiyorum. Ve Bunu Ya Luce yada Hitzfeld yapar. Başka Alman gelmiyor aklıma.

Alakası yok feda sezonu geçti artık hiç biri acımaz beşiktaşa. Paralarını verip göndermek zorunda kalırlar.

Ayrıca bizde

Dany Nounkeu 1 milyon euro + 10 bin euro

Emmanuel Eboue 2.5 milyon euro + 10 bin euro

Nordin Amrabat 1 milyon euro + 17.5 bin euro

Hajrovic 1 milyon 100 bin euro

Chedjou. 2,2 milyon euro

Ontivero 350.000 euro + 5.000 EUR maç başı ücreti

Telles 1.400.000 euro + 10.000 euro maç başı ücreti

Gerisini elden çıkarmak istemediğine göre yazmaya gerek yok. Çok kazanıyor dersen ched ile eboue'yi elden çıkarmak için uğraşırsın.

Diğerleri için aldıkları para değil bakarsan.

Eneramo 1.2 milyon euro + 10bin euro maç başı

Holosko 1.1 milyon euro

Göndermeye kalktın mı dany amrabat hajrovic ontivero ve tellesten bi farkları olmaz. Ki telles'i zaten göndermeyiz. Bizdeki oyuncuların hepsini her türlü kiraya verirsin. Peki beşiktaş bu kadar kolay kiraya verebilir mi ?

Keza hajrovic, amrabat, dany ve eboue'yi isteyen takımlar var. Bonservis istemiyorum dersen her biri için 10 takım sıraya girer.

Doğru söylüyorsun ama ben ara transfer dönemindeki olaylara göre konuşuyorum. Hiç bir oyuncumuz kiraya gitmeye yanaşmıyordu hatirlarsan zar zor beşiktaş imdadımıza yetişti.

Neyse sonuç olarak bejekenin 5 yabancısı var bizim 11 yabancimiz var. Yabancı sıkıntımız olmasa shaktardan 3-4 kaliteli adam alabilirdik haberler doğruysa.

Doğru söylüyorsun ama ben ara transfer dönemindeki olaylara göre konuşuyorum. Hiç bir oyuncumuz kiraya gitmeye yanaşmıyordu hatirlarsan zar zor beşiktaş imdadımıza yetişti.

Neyse sonuç olarak bejekenin 5 yabancısı var bizim 11 yabancimiz var. Yabancı sıkıntımız olmasa shaktardan 3-4 kaliteli adam alabilirdik haberler doğruysa.

Zaten haber doğruysa dany-eboue-chedjou'ya direkt fesih ediyoruz serbestsin diyip salça olalım shaktarlı oyunculara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt