Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bp8wPDtIYAMuBqA.jpg:large

Ünal Başkan twitter yerine bunları takip etse yeterdi aslında. :D

Mancini tuttomercato ya konusmus galiba:

ESCLUSIVA TMW - Galatasaray-Mancini, Innocentin: "I retroscena dell'addio" - TMW

Galiba hangi oyunculari istedin diye sormuslar. Yönetim sözünü tutmamis demis ama emin degilim:

- Calhanoglu, Rhodolfo ve Guarin alinmamis. Defansa Pelusoyu da istemis galiba (sanirim alternatif). Sözünü tutmamis yönetim.

- Bizimkiler Gomis, Eto'o istemis, ama Mancini daha genc oyunculari kadroya katmayi tercih etmis.

- Gabbiadini istenmis, ama hic gelisme yasanmamis.

- D'Ambrosio ve Doria da listede varmis.

- Laporte icin Bilbao ya sormuslar ama sözlesmesinde 39 milyona serbest kalir diye madde varmis.

- Inler ve Meyer da listede varmis

- bu oyunculari istemis ama yönetim alamamis

- Cok yetenekli türk oyuncular varmis: Töre, Enes Ünal ve Salih Ucan'i örnek olarak vermis.

Mancini tuttomercato ya konusmus galiba:

ESCLUSIVA TMW - Galatasaray-Mancini, Innocentin: "I retroscena dell'addio" - TMW

Galiba hangi oyunculari istedin diye sormuslar. Yönetim sözünü tutmamis demis ama emin degilim:

- Calhanoglu, Rhodolfo ve Guarin alinmamis. Defansa Pelusoyu da istemis galiba (sanirim alternatif). Sözünü tutmamis yönetim.

- Bizimkiler Gomis, Eto'o istemis, ama Mancini daha genc oyunculari kadroya katmayi tercih etmis.

- Gabbiadini istenmis, ama hic gelisme yasanmamis.

- D'Ambrosio ve Doria da listede varmis.

- Laporte icin Bilbao ya sormuslar ama sözlesmesinde 39 milyona serbest kalir diye madde varmis.

- Inler ve Meyer da listede varmis

- bu oyunculari istemis ama yönetim alamamis

- Cok yetenekli türk oyuncular varmis: Töre, Enes Ünal ve Salih Ucan'i örnek olarak vermis.

Mancini cok dogru oyuncular istemis.

Yerliler zayıf demiş. Gökhan, Hakan, Olcan, Töre dörtlüsünü bizde istiyorduk forumda. Bunları alamıyorsak basıp gidelim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gstv: fenerbahcenin şikeyi kimden öğrendiğini bilmiyoruz ama çok iyi öğrendiğini görüyoruz.

Yabanci sinirsiz oldu da benim mi haberim yok. Muslera, Sneijder, Melo, Telles, Bruma, Drogba, Chedjou. Coğunun yerleri garanti yabancilar varken, hepsini alsaydik.Meyer, Laporte gibi genc oyunculari Turkiyeye getirmek imkansiza yakin. İspanyol ve Alman 2 oyuncu. Doria, hic bir Avrupa takimi icin ilk11lik bir oyuncu degil. Tellesle birlikte, carcur edilen 10-12 milyon euroya kaliteli bir kanat alinirdi.

ilk yarida Meyer ve Doriadan daha hazir olan Brumayi oynatti, yetistirdi, ilk11e monte etti, sira Meyer ve Doriaya gelmisti.

Gecen sezon İnleri cok istemistim. Ceyhunun, Yektanin oynadiği bölge icin nokta transfer olurdu. Ama devre arasinda Napolinin ilk11 oyuncusunu birakmasi cok düsük bir ihtimal.

Röportajlara bakiyorum, dünyadaki ilk12 takimi calistirim, projeye bakip karar vereceğim. Basariliyim vs.

Cok basarilisin, Chealse karsi pozisyona giremeyen bir takim yarattin. Rakibin Nisan ayinda sampiyon oldu. Yari bütcende bile olmayan bjkle yarisip, onlarin ve Danynin hediyeleriyle son hafta 2.oldun. Bilmem kac hafta deplasmanda kazanamadin. Üretkenliği düsük, zor pozisyona giren ve kolay pozisyon veren bir Galatasaray yarattin.Ceyhundan Busquets yaratmaya calistin. Olmadi, Yektayi denedin. Her mac farkli oyunculari denedin. Semihten sağ bek, Sneijderden sol kanat, Buraktan sağ kanat vs yaratmaya calistin. Galatasarayin yillar sonra küme düsen takimlara bile ortasahayi verdiğini bana gösterdin. Cok basarilisin cok. ilk12 takim simdiden siraya girip bekliyor olmali.

iste sorun burada. Böyle birisi gelecek yilda, istediğm oyunculari almazdiniz, ben basariliyim derdi.

Ahahahahah neymar yavrum benim ama penaltı pen değil mal hakem

Lazio nun yeni teknik direktoru Stefano Pioli.

Yerliler zayıf demiş. Gökhan, Hakan, Olcan, Töre dörtlüsünü bizde istiyorduk forumda. Bunları alamıyorsak basıp gidelim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Benim anlamadığım, Lucescu için disiplinli otoriter bir TD yorumları yapılıyor burada. Luceyi Yıldız oyuncularla asla anlaşamayan bir TD olarak hatırlıyorum bende. Örnek: Jardel. Adamı futboldan soğuttu sonunda yok paraya satıldı gittiği takımda Avrupa gol kralı oldu.

Fredi izledikten sonra Hala burak yilmazi begenmeyen var mi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt