Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genc oyuncu yetistirmek cok zor. Coğu oyuncu genc oyuncu. Bizde Silva olsa, Doriayi yavas yavas ilk11e monte edersin. Silva onu yetistirir. Yoksa Doriayi alip, ilk11e koyarsan Doriayi kaybedersin. Doria ilk11 icin hazir bir oyuncu degil. Bizim yapmamiz gereken Alexi alip, Doriayi yavas yavas ilk11e monte etmekti ama sinirlamada böyle bir sey mümkün degil.

Mancini Cityede bir cok genc oyuncu alirdi.Örnegin Savic. Sonra Savice ne oldu? Böyle bir cok örnek var.

Genc oyuncu konusunda Lucescuya güvenirim. Bir cok oyuncu aldi, bu oyunculari yetistirip, cok büyük paralar kazandirdi. Mancinide aldirdi, bir sezon sonra takasta kullandirdi.

Koeman tatilde İstanbul'dan uzakta Ege semalarında buyrun konumu: Google Maps :)

Istedikleri adamlardan Mancini'nin futbolu bildigi anlasiliyor.Hepsi son derece üst düzey ve kaliteli. Adam Terim gibi Sivastan 8.5 milyona Aatifi da aldirabilirdi.

Kimse Salih, Veyseli Mancini aldirdi demesin.

Lucescu bizde. Simdi yine biri bana yazmis,Kontrat Detaylari falan filan,Lucescu Shaktar Baskani ikna etmis. Ben aslinda cok şüpheliyim ama hadi bakalim. Yarin herkes yazacak zaten,hayirli olsun artik.

Anlasma 3 Yillik mis..

Mancini genc oyuncu istiyor. Meyer, Doria direk ilk11 seviyesinde oyuncular degiller. Meyer fiziksel acidan zorlaniyor. İnisli cikisli bir grafiği vardi. Laporteyi ayri tutuyorum, dünyada cok az takim bir bek icin onun icin istenen rakamlari verebilir.

Mancini Cityde Sinclair, Rodwell, Savic vs gibi genc oyuncular aldi. Bu oyunculardan hangisini yetistirdi? Yalniz Mancini Cityde de istediğim oyuncular alinmadi demisti. Van Persieyi istediğini söylemisti. Elinde Dzeko, Aguero, Balotelli gibi isimler varken Van Persieyi isteyen bir TD.

50-60 milyon euro harcayip, bu genc oyuncu alsak, yabanci sinirlamasina bu oyunculari nasil yetistireceksin? Mancini büyük ihtimalle bu oyunculari 1 sene sonra takasta yeni isteyeceği oyuncular icin kullanirdi.

Lucescu bizde. Simdi yine biri bana yazmis,Kontrat Detaylari falan filan,Lucescu Shaktar Baskani ikna etmis. Ben aslinda cok şüpheliyim ama hadi bakalim. Yarin herkes yazacak zaten,hayirli olsun artik.

Anlasma 3 Yillik mis..

Kontrat detayları umurumda değil ama , kaynak nedir ?

İnşallah doğrudur bu arada ...

hayırlı geceler arkadaşlar. Olcan transferi arada kaynamaz inşallah...Lucescu onaylar zaten bu transferi.

Hangi TD Citye 70-80 milyon euro harcatip, sonra bir gazeteye istediğim oyuncular alinmadi der ve City yönetimini suclayip, basari istemiyorlar diye suclar?

Tanidik geldi mi?

neymıs mancını cok dogru oyuncular ıstemısmıs ıstemesıne ne bakıyorsun hepımız burda bırsuru dogru futbolcu ıstıyoruz zaten hangı bırını alabılırız mantıklı olun azıcık..doria dedıgın adam en az 10m max meyer en az 15 inlerın yıllıgı 4m calhanoglu 10m dan asagı deıl..kısacası ıstedıgı 4 oyuncuyu alsak 40 50m dan asagı sırf bonservısı tutar..devre arasında 20m euro harcatamasaydın da bu senekı butceyle oyuncu satısıyla 40m euro harcasaydın demezler mı adama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt