Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Listedeki oyuncular alınmadı diye gittiyse son derece hayırlı olmuş diyorum bu saatten sonra önemli olan koeman gibi maceralara girmeden TD işini kotarabilmek olmalı .

Ya Arkadaslar Kusura Bakmayin Cogu Manciniye Sallamis Bu bizim baskan kimin dediklerini yapti Fatih terim bile 2.Senesinde O kadar oyuncu istedi yonetim hicbirini almadi burada suç varsa baskanin Çöpleri doldurmus.Mancini hocanin istediklerini alsaydi belki Farkli takim olacakti.Lucescuda gelse Baskan onun dediklerinide yapmaz Baskan kendi kafasina gore aliyor.

bizdede ne takım varmış aslında arkadaş.. Sneijder Drogba Melo Selcuk Burak Hamit Muslera.. Bunların her biri için aylarca hatta yıllarca beklerdik.. Hey gidi günler hey.. Başkana sallayanlar utansın..

Istedikleri adamlardan Mancini'nin futbolu bildigi anlasiliyor.Hepsi son derece üst düzey ve kaliteli. Adam Terim gibi gerizekali olup Sivastan 8.5 milyona Aatifi da aldirabilirdi.

Kimse Salih, Veysel gibi cöpleri Mancini aldirdi demesin.

Şu forumda nerede hangi sözcükleri seçeceğinizi bi öğrenemediniz gitti.

Senin gibi tipler o zamanlar amrabatta amrabt diye ağlıyordu burada geçen transfer sezonu keza aynı şekilde veysel aşağı veysel yukarı tarık aşağı tarık yukarı.

Önüne gelen adamı boklayın.

Mancininin Türkiyeden oyuncu portföyü mü var ki isteyecek aldırtacak. Az bi tutarlı olun arada onu bari becerin.

neymıs mancını cok dogru oyuncular ıstemısmıs ıstemesıne ne bakıyorsun hepımız burda bırsuru dogru futbolcu ıstıyoruz zaten hangı bırını alabılırız mantıklı olun azıcık..doria dedıgın adam en az 10m max meyer en az 15 inlerın yıllıgı 4m calhanoglu 10m dan asagı deıl..kısacası ıstedıgı 4 oyuncuyu alsak 40 50m dan asagı sırf bonservısı tutar..devre arasında 20m euro harcatamasaydın da bu senekı butceyle oyuncu satısıyla 40m euro harcasaydın demezler mı adama...

terim efendi dogru oyuncular istemiyordu :/

Şu forumda nerede hangi sözcükleri seçeceğinizi bi öğrenemediniz gitti.

Senin gibi tipler o zamanlar amrabatta amrabt diye ağlıyordu burada geçen transfer sezonu keza aynı şekilde veysel aşağı veysel yukarı tarık aşağı tarık yukarı.

Önüne gelen adamı boklayın.

Mancininin Türkiyeden oyuncu portföyü mü var ki isteyecek aldırtacak. Az bi tutarlı olun arada onu bari becerin.

Hakli olabilirsin ama yazdiklarin benim icin gecerli degil. Görüsünü belirtebilirsin ama ltf bos yere alintilayip adami rahatsiz etne. Ben hep bu tarz transferlere karsiydim istersen gjt mesajlarima bak. Cöp futbolculara iyi diyecek degilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt