Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meloyu tek ben duymamısım demek , geçmiş olsun

IPHONE 5S cihazımdan gönderildi

bi gecmise bakalim

Her sene Sampion olduk mu ? Hayir.

En fazla kac sene üst üste olduk ? 4 sene

En fazla kac sene Sampion olamadik ? 14

Macera arayarak takimi bozduk mu ? evet cok oldu

TD yollayarak fazla bisey elde ettik mi ? hayir

Yani bu takim ne olursa olsun 5 senede en az 2 kere sampion oluyor. TD ismi de hic önemli degil bu arada. Eric Gerets ile Sampion olduk, ikinci sezon olmadik. Fatih Terim, Lucescu dan sonra geldi olamadi, gitti. Ondan sonra TD araya araya yillar gecti, TD olmadigi halde bile sampion olduk, ama ne isimize yaradi ? hic bir isimize, tek istedigim, Derwall gibi birisi gelip, onun seviyesinde ve bize ekol mekol degil, Avrupa mantalite yi getirmek, bu bir iki sezon la olmuyor, Avrupa dan hic mi bisey ögrenmicez biz ?

Okadar begendiginiz Jürgen Klopp nezamandir Borussia Dortmund da ? 2008 de

Nezaman üst yere tirmandi ? 2011

Simeone yükseliste olan At.Madrid de kisa sürede basari yakaladi, ama ondan önce de Uefa Kupasini kazanan takimdi. Yani takimin zaten belli bir yol cizgisi vardi, ve o yoldan devam edildi.

Biz de yine kendimizi Avutup dev aynada görürüz, elin orta sinif takimi da 5 sene icinde devlesir ve show yapar Avrupada. Bizde ah onlar gibi olalim deriz, derken de untur, TD Istifa deriz ve baska takim buluruz örnek icin.

Kizgin degilim, zaten Mancini ile olmiyacati. Onun sucu degil, biz ona ilk günden beri nefret tile baktik. Rijkaard 433 oynatirdi, baska tatik dene derdik. Mancini baska taktik denerdi, ayni takimi oynat derdik. Hele ki en sevdigim kisiler, Mourinho filani begenip, Mancini nin futboluna defansif diye begenmeyen kisiler yokmu, Fatih Terim atak oynadi da, son kez 3 den fazla gol attik ?

14 Sene Sampion olamadi, Derwall geldi, Sampion olduk, Onun yolundan gittik, mutlu sona ulastik, ondan sonra günlük basari ile mutluluk aramaya basladik, o yüzden Avrupa Mavrupa filan demeyin. Genelde her Avrupa takimin Five Year Plans leri oluyor.

Olan oldu artik, onumuze bakmak lazim. Lucescu'nun iyi tarafi en azindan arkasinda muthis bir taraftar destegi var. Bu kadar destekledikten sonra en ufak bir kotu gidiste hemen ona karsi donmez insanlar, donemez diye umuyorum. Belki bu sayede en azindan 2-3 sene bir devamlilik yakalariz. Sonucta iyi bir antrenor.

Hakli olabilirsin ama yazdiklarin benim icin gecerli degil. Görüsünü belirtebilirsin ama ltf bos yere alintilayip adami rahatsiz etne. Ben hep bu tarz transferlere karsiydim istersen gjt mesajlarima bak. Cöp futbolculara iyi diyecek degilim.

Kimi alıntılayıp alıntılamayacağımı ne sana nede başkasına soracak değilim. Bu forum içerisinde atılan tüm postlara mesaj yazma hakkım olduğuna göre ve ayrıca foruma üye olurken kabul ettiğin şartlar dahilinde rahatsız olma hakkı diye bir olayın olmadığını üzülerek bildirmek isterim.

Kimi alıntılayıp alıntılamayacağımı ne sana nede başkasına soracak değilim. Bu forum içerisinde atılan tüm postlara mesaj yazma hakkım olduğuna göre ve ayrıca foruma üye olurken kabul ettiğin şartlar dahilinde rahatsız olma hakkı diye bir olayın olmadığını üzülerek bildirmek isterim.

:ka25:

yürü bee :happy::cigara:

Ozkan da duyumcu gibi hareket edip duruyor

Beyler goy goy falan yapmiyorum , 1 kac gune duser haberi , mayisin sonuna dogru brezilya basininda cikti ama burda takan olmadi , banada bir arkadas biseler dedi inanmadim gidecegine cunku klubu yakarlar , Sao paulo'nun cok ciddi teklifi var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt