Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sao Paolo Melonun maasini veremez. Son 2 senedede Brezilya basininda sürekli cikiyordu, her sene onlara gidiyordu.

Hala Wellington diyenler var. Gecen senede Meloyu istemeyip, bu yan pas, geri pas Wellingtonu isteyenler vardi. Onlara göre İntere, Shaktara gidiyordu. Onlara İnterin onu almayacağini söylemistim. Sonuc ne oldu biliyoruz.

Melo takimdan gidecek SON OYUNCUDUR.

Sneijder ile birlikte tabi...

★★★》☆

Şimdiden çağrımı yapıyorum,Melo gitmese arkadaşa ban.O zaman goygoy yapmayacağını anlayacaktır.

Lucenin oynattığı futbolu sevmezdim ama başarasına bir şey diyemem.. Üstüne Bernard'ı getir daha ne isterim..

Aklıma takıldı söylemeden geçemeyecem. Transfermarkt'ı hepiniz bilirsiniz bir sitenin kaderiyle nasıl oynayıp içine edilir'in canlı örneği olabilir.

Yabancı sınırı bizim yabancıları huzursuz ediyordur kesin. 5 tane yabancı kim oynayacak kim gidecek kim yedek kalacak belli değil huzursuz olmasın da göbek mi atsın. Melo da kafasına esip giderse hiç şaşırmam zaten zırt pırt td de değişiyor adamlar bıkmıştır artık.

Aklıma takıldı söylemeden geçemeyecem. Transfermarkt'ı hepiniz bilirsiniz bir sitenin kaderiyle nasıl oynayıp içine edilir'in canlı örneği olabilir.

Aynen öyle. Site degismeden önce günde kac defa bakardim oraya. Degistiginden beri hic giresim gelmiyor.

I am the one who knocks!

Aha ahmedov Lucescuya sıkmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt