Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Onyekuru Saracchi filan çok iyi transferler de daha kadroda çok sıkıntı var orta sahamız sıkıntı stoper gerekiyor sağ bek soru işareti Belhanda&Feghouli ikilisi ile artık yollarımızı ayırmamız gerekiyor

Ocak transfer dönemi için çok ümitli değilim açıkçası

aribo çılgın atıyo tam aradığımız adam lemina ile beraber ısırırlar rakibi ama verirler mi ucuza

Sezon başında dedik hocam yedek kulübesini güçlendiriyorsun tamam da bu takımın ilk 11'ine transfer lazım diye. Şu anki kadroda Muslera, Falcao, Lemina dışında ilk 11'e girecek bir adam göremiyorum. Hepsi bitik durumda.

Tamam Onyekuru Saracchi filan çok iyi transferler de daha kadroda çok sıkıntı var orta sahamız sıkıntı stoper gerekiyor sağ bek soru işareti Belhanda&Feghouli ikilisi ile artık yollarımızı ayırmamız gerekiyor

Ocak transfer dönemi için çok ümitli değilim açıkçası
Linnes ve Sener yarim sezon orayi goturur reis. Saracchi, Onyekuru, Diagne ve Linnes'den sonra bir stoper ve sag kanat gerekli.

Orta sahaya gelince Lemina, Donk, Seri, Taylan, Omer, Emre Akbaba, Feghouli yeterli bence. Feghouli ayni cezayir milli takiminda oldugu gibi 3lu orta sahanin saginda oynamali, sag kanatta hic cekilmiyor. Belhanda'yi satip sag kanat almaliyiz.

Şu an için bence en önemli mevki onlibero iyi bir onlibero olmadan ne hallere düşüyoruz goruyoruz

"The change from left-back Marcello Saracchi from @DieRotenBullen to @GalatasaraySK is already very far, but NOT fixed yet. A few details in the loan agreement until June 30, 2021 are still to be clarified."

Eğer Arda Turan döner ise, ki öyle gözüküyor: Terim bunu Antalya maçı sonrası açıklasın.

Öyle ocağın 3. haftasında gelecekse ağır, ama çok çok ağır küfür ederim bunlara.

Bartalli ile kamp geçirsin. Hazırlık maçlarına katılsın madem öyle.

Ramiz dayının Ömer bıçaklandıktan sonra dediği gibi, Terim’den de ‘ben onu iyi ederim’ açıklamasını bekliyorum.

Bu Saracchi için defansif yönü iyi değil filan diyorlar ya zerre umrumda değil açıkçası takım hücum anlamında o kadar kötü durumdaki şu anda transfer gündemimizdeki oyuncular için tek önceliğim hücum

Bu adam hücumda neler yapıyor takıma neler katacak tek derdim o o yüzdendir ki Onyekuru ve Emre Kılınç ikilisinin gelmesini çok istiyorum

Ömer 🤨 #Hedef23 (@omertasbas17) Tweetledi: Menajerlerden sızan bir transfer haberi daha. Galatasaray Rangers'ta oynayan 23 Yaşında ki ortasaha ile ilgileniyor. Transferin gerçekleşmesi için 1.5 M € yeterli olabilir.

O isim Joe Aribo.

parasından değil de pek sanmıom. ariboyu daha yazın aldı gerrard , her maçta farklı şekillerde faydalanıor ..

Şu an için bence en önemli mevki onlibero iyi bir onlibero olmadan ne hallere düşüyoruz goruyoruz
ön libero bizim ligimiz için gerçekten önemli bir pozisyon ama günümüz futbolunda oyunu iki yönlü oynayabilen orta sahalar çok daha önemli.Mesala liglerini forse eden takımlara baktığımızda orta sahalarında ön libero kavramında ziyade kompakt şekilde hareket eden takımları görüyoruz.Gerçi adamların kanatlarını bırak forvetleri bile rakip kendi ceza zahasındayken geri geliyor ve rakibe basıyor.Melo örneğini veriyoruz hep ama hatırlarsanız ne selçuk ne melo tam bir ön libero değildi.O takımda Elmander de geri geliyordu vitaminsiz emrede engin baytarda.Bu ön libero saplantısında ziyade bize basan gidip gelebilecek orta saha ve kanatlar lazım bence

Aribo icin 20m pound yazan gordum, bu twitterdakiler yine salliyor her yazana inanmayin. Yabanci basin en guvenilir kaynak

Leigh Griffiths'i alalım yedek forvet olarak. İskoçya ligini öttürüyordu, bu sezon fazla forma şansı bulamamış. Yoklamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt