Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyuncuyu tanıyorum izledim çok hızlı ve tekniği yüksek yatırım yapılması gereken bi isim ama fatih terim büyük ihtimal kiralık gönderir kampta beğenmeyip zaten yabancı sınırıda doluevet tsl ligini izlemeye sabredemeyen bizler dandik ptt liginin en dandik takımlarından biri olan eskişehirin maçlarını izleyen işsizleri arıyoruz var mı tanıyan bu pigme sadıkı?
Sidika 3cu isim herhaldeonyekuru
saracchi
`??
İkiside yetersiz.Sabah Sangare yazmış... Mariano yu 1-2e satılır ise, Sanagre alınacak miş.
Evet Sangare VS Linnes ...kimi istiyorsunuz
Alın size SCOUT Transfer ! O kadar istiyordunuz, başkan ve transfer ekibi bizleri dinledi çok şükür.[A Spor] Galatasaray, Jesse Sekidika [23 kanat, forvet] ile anlaşma sağladı. Nijeryalı oyuncu, Florya'da gerçekleşecek olan devre arası kampına katılacak.
biliosun ahbab biz bişeyin bokunu çıkarmadan bırakmayız. ya hep ya hiçTamam genç oyuncular alınsın da sırf genç diye ne idüğü belirsiz, yetersiz oyuncular da alınmasın. Sangare, Sekidika falan Galatasaray'ın topçusu mu?
Ve kanımca bu iş 500.000 avro ya fln biterŞu önyargıyı bırakın.bende jordan ibe,bruma,samuel kalu vs isterdim sağ kanada ama hali hazirda oynayan ve çok katkı veren bi isim sekidika.forvete kadewere veya bundu hala alınabilir.onyekuruyu forvete de koyabiliriz bundu gelirse
tanimiyorum. arastiriyorum su an kimin nesiEn azından bunun 85 Pace 'i fln vardır.
...dwğil mi Pace Whore @Musap Aydinli